ДНЕС

Илхан Кючюк: Доган издигна България до ЕС и НАТО

Ахмед Доган успял да издигна България до двата съюза -ЕС и НАТО. Това стана ясно от думите на евродепутата от ДПС Илхан Кючюк по Канал 3.

Той подчерта, че вече от Движението са казвали мнението си за правителството, като добави, че не го подкрепят. По думите му ДПС била партия, която допринасяла много за образа на страната извън границите и били доказали ,че работят за интереса на България.

Той бе категоричен ,че предложението им за намаляне на 9% на бебешки храни и памперси било добро и разумно, също така мярката 60/40, както и субсидирането на чартърните полети.

По дунмите му идеологията на Движението за права и свободи  позволявало на партията да участва в лявоцентристко и дясноцентристко управление.

„Един от приоритетите от национален интерес пред партията са влизането във валутния механизъм ERM II“, каза лидерът на младежката организация на Движението. “Всички национални приоритети трябва да бъдат експертно обсъждани, когато политическата обстановка позволява това“, каза още Илхан Кючюк.

Той даде да се разбере ,че когато защитавали националния интерес не означавало, че подкрепят някоя партия.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top