ДНЕС

Благо Георгиев ще тренира деца безплатно

Благой Георгиев, който преди дни обяви старта на футболната си школа BG7 Football Academy ще тренира деца и благотворително.

„Аз винаги съм гледал да помагам на хора в неравностойно положение, нашата школа ще помага на такива момченца, защото в България има доста таланти, но има доста дечица, които нямат възможност, а са с много добри качества и голям талант. Ще очакваме писма с истории на такива деца на мейл: bg7_academy@abv.bg. До 1 август ще определим две дечица, а след това ще има и други, на които ще бъде подадена ръка, те ще бъдат изцяло на наши разноски. Ще има възможност и да се вземат стаи, в които да спят дечицата, което е един голям плюс за тези, които не са от София. Ще държим много на контакта, но родители с болни амбиции, които да крещят, да викат по децата, това няма да го толерираме, това ще го кажем и на 1 август, когато ще съберем абсолютно всички деца”, заяви Георгиев на пресконференция.

Една от идеите му и на неговия партньор Николай Арсов е всеки месец пред децата лекция да изнася известен футболист от близкото минало или все още в активна кариера.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top