СВЕЖО

Последен хит – прозрачни маски за показ на усмивката с червило

Пандемията от опасния коронавирус доведе до промяна в начина ни на живот. Масово хората започнаха да носят маски, за да се предпазят от вируса. В някои държави това е задължително, а там където не е, хората доброволно ги носят, за да се защитят.

Много бързо маските започнаха да се изчерпват. Хората измислиха алтернативни начини. Като плътен шал, изработка на маска в домашни условия, носене на шлемове и други.

След като всеки свикна с мисълта, че трябва да се излиза с маска, се появиха изобретателни хора, които сътвориха нестандартни маски.

Освен в различни цветни платове, вече има и прозрачни маскиИдеята им е хем да ни предпазят, хем да покажем усмивките си и хубавите зъби, а и дамите да продължат да слагат червило, и то да се вижда. Един вид – мярка в подкрепа на козметичната индустрия.

Преглед на изображението в TwitterПреглед на изображението в Twitter

Маската е много важна не само от гледна точка на модата. Основната й цел да е помогне на глухи хора да четат по устните.

Хората са по-тъжни, по умислени и в този период имаме нужда от усмивки, които иначе трудно се виждат през маските, но и на този проблем се намери решение.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top