СВЯТ

Дете почина от коронавирус

Дете на 12 години е сред новите жертви на COVID-19 в Белгия, съобщиха днес здравните власти. Това е първият случай в страната на жертва на такава възраст, предаде БТА.

Общо за последното денонощие от епидемията са починали 98 болни, а към данните се добавят още 94 смъртни случая от предходни дни, които се оповестяват за първи път. Така досега жертвите на болестта достигат 705, а заразените – 12 775 души. 876 са за последното денонощие.

В болница от понеделник насам са постъпили 485 души, като общо те са 4920 досега. Властите съобщиха, че възможностите на болниците в страната са натоварени наполовина.

„Привет на всички… Ние сме вкъщи, и сега заедно с цяла Америка няма да излизаме никъде“, туитна той в първия си пост след завръщането.

„Голямо благодаря на всички, които се грижеха за нас в Австралия. Тяхната помощ направи възможно нашето връщане в САЩ. И голямо благодаря на всички за добрите пожелания. Това беше много важно за мен и за Рита“, добави Том Ханкс.

Актьорът и неговата съпруга станаха едни от първите знаменитости, заразени от коронавирус. Сред тях са още Идрис Елба, Олга Куриленко, Пласидо Доминго.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top