ДНЕС

Вандали унищожиха терен на „Левски”

Директорът на столичната футболната школа „Левски-Раковски” Станислав Ангелов алармира, че централният футболен терен на стадион „Раковски“ е бил унищожен от вандали. Бившият национал е изключително възмутен и изля гнева си в социалните мрежи.

Атаката е станала през нощта, когато тревата е била залята с пестициди. Резултатът е видим и теренът на практика е съсипан и негоден за ползване, а възстановяването му ще струва сериозна сума. Както е ясно, „Левски-Раковски” бе дъщерна школа на „Левски”, но Пелето се отцепи преди няколко месеца и е възможно атаката да е дошла именно по поръчка от „Герена”.

„Във време на пандемия, страх, паника и безпрецедентни мерки за сигурност в целия свят с голямо огорчение разбрах, че някои “доброжелатели” отново с голяма охота и наслада са полели с унищожаващ тревата хербицид, този път доста старателно почти целия централен футболен терен на стадион „Раковски“?! Както преди, така и сега нямам никаква представа защо и какво се цели с този безсърдечен акт?!

Може би е лично срещу мен…ако е така, защо този “човек” не се изправи достойно пред мен с претенциите си, а действа подмолно и страхливо?! Може би се цели уронване на престижа на цялата школа…нямам представа?! Знам обаче, че от този нисш акт ще страдат само децата, та нали те трябва да играят на този до скоро прекрасен терен!!”, афектиран бе Пелето, който качи в профила си във Фейсбук и снимки на унищожения терен.

Междувременно стана ясно, че полският „Легия” (Варшава) се отказа от идеята да привлече Найджъл Робърта в редиците си. Това става ясно от публикация в сайта sport.pl. Човек от клуба е потвърдил, че е имало реален интерес към нападателя, но в момента негов трансфер не стои на дневен ред. Нидерландецът е влязъл в полезрението на лидера в Екстракласа със силните си изяви през есенния полусезон. Тогава 22-годишният стрелец реализира 8 гола в 12 шампионатни мача. След края на кампанията почти сигурно „Левски” ще продаде звездите си, за да върже някакъв бюджет за следващия сезон.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top