ТРИБУНА

18-годишна и две непълнолетни скриха кола след ПТП

След ПТП водачка и пътници местят колата и напускат произшествието вчера. За настъпилото ПТП се научава, когато двама от пострадалите пътници посетили спешното отделение с оплаквания. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Хасково.

Изпратеният на място автопатрул узнал, че вчера около 15,30 часа на пътя Хасково – с.Минерални бани се е движил лек автомобил „Фолксваген“ с 18-годишна водачка от с.Сърница. В колата са пътували две 17-годишни девойки от същото село.

Причината за катастрофата е несъобразена с пътните условия скорост. На десен завой момичето е загубило контрол, излязла е в дясно от пътя и се е ударила в канавка. След инцидента трите са преместили колата в с.Боян Ботево и са напуснали произшествието без да уведомят контролните органи.

Около 16 часа двете пътнички посетили ЦСНМП, където станало известно, че едната е с контузия на ломбални прешлени и лява челюстна става, а другата – с контузия на шийни прешлени, дясна лопатка и дясна поясна област.

Двете пострадали са обработени в ЦСМП Хасково и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. Взето административно отношение.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top