ДНЕС

Кубрат Пулев отказал мач с Тайсън Фюри

Българската звезда на професионалния ринг Кубрат Пулев е отказал да се бие с Тайсън Фюри, обяви треньорът на британския боксьор Бен Дейвисън.

Кобрата е бил сред предпочитаните варианти за нов опонент на бившия шампион при свръхтежките, но крайна сметка „Циганския крал“ ще се бие с шведа Ото Валин. Сблъсъкът между двамата бе потвърден и ще се състои на 14-и септември в Лас Вегас. Това ще е втори мач за Фюри в САЩ, като в първия си двубой там победи Том Шварц през юни.

„Имаше големи имена. Много предложения бяха направени, но всичко е прекалено сложно и трудно. Просто не мога да разбера какво става. Вероятно всички ги е страх от Тайсън „, обясни Дейвисън пред ВТ Sport.

„Кубрат Пулев иска да си запази мястото на официален претендент на международната боксова федерация (IBF) и не прие офертата“, разкри още треньорът на 31-годишния Фюри и добави:

„След това се обърнахме към Александър Поветкин. Той пък си избра Хюи Фюри. Тайсън искаше Джарел Милър, но на него няма да му върнат лиценза навреме след допинга.“

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top