ДНЕС

Дом за деца обявява за втори път Тодор Стефанов за „Журналист на годината“

Главния редактор на софийската Информационна агенция News24bg.com Тодор Стефанов взе за втори път наградата „Журналист на годината“, съобщават от социалното заведение в писмо до редакцията на медията ни.

Стефанов получи приза от „Дом за деца, лишени от родителска грижа“ в София заради разследванията си за условията на живот в домовете за деца без родители в България.

След като получи отличието, Тодор заяви, че за него това е „награда, която казва не спирайте да казвате истината, да я показвате такава, каквато е, независимо колко е трудно, независимо колко е опасно, независимо дали понякога няма конкретни резултати“.

Истината трябва да се показва и аз силно вярвам в тази мисия“, подчерта той и благодари на екипа на Информационна агенция News24bg.com за това, че „има доверие към мен и това, което правя, и че стои зад мен и моите истории с много силна подкрепа“.

Тодор Стефанов e известен с разследващите си материали за корупция и престъпност сред властите и социалните си разкрития, посочват колегите му.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top