ДНЕС

Георги Свиленски: Мая Манолова е с най-много номинации в БСП за кандидат за кмет на София

Мая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на трябва да обяви своето желание да се кандидатира за кмет на София, след това в началото на месец септември софийската организация на БСП ще обяви номинацията си. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски.

БСП-София търси кандидат, който да решава проблемите на София, да прави качествени ремонти, прозрачни процедури за обществени поръчки. Мая Манолова е един от хората, който отговаря на този профил, заяви Свиленски.

В момента приключват номинациите в организациите, Мая Манолова може би е с най-много номинации. Гласове против не сме чули, посочи социалистът.

Единствената задача, която Корнелия Нинова има е да свали ГЕРБ от власт в София, защото това би помогнало и за свалянето им от власт в цялата държава, посочи Свиленски.

Всеки, който би допринесъл за свалянето на кмета Фандъкова от власт и мнозинството на ГЕРБ, би получил подкрепата и на ръководството и на председателя. Костадин Паскалев също е достоен кандидат. Той обаче е партийна кандидатура. В София знаем, че БСП сама е трудно, почти невъзможно, да спечели местни избори. Затова търсим широко разтваряне на ветрилото, каза още Георги Свиленски.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top