СВЕЖО

Журналиста Тодор Стефанов въртял и второ гадже (снимки)

Както ви информирахме по-рано скандално известния журналист Тодор Стефанов има връзка със семеен бизнесмен от Истанбул, който не иска да си разваля семейния рахат, но поддържа любовни отношения с него.

Именно той бил господинът, който спонсорирал пътешествията на младия журналист по света и у нас, а той честичко отскачал до турския мегаполис за любовни рандевута с въпросния ефенди.

Тези дни в редакционната ни поща пристигна имейл, в който анонимна дамани осветлява по въпроса за интимния живот на нашия Тодор.

Дамата твърди, че в морската столица Стефанов поддържа друга връзка с 49-годишен бизнесмен от германски произход, живущ и работещ във Варна.

Бизнесът на въпросният хер бил в областта на мултилевъл маркетинга.

Двамата се срещали от около месец, а преди няколко дни са засечени да вечерят заедно в ресторанта на известна верига варненски заведения.

Царя на скандалните въпроси твърдял, че има сериозни намерения към господина, той от своя страна убеждавал топ журналиста, че скоро ще бъде милионер.

Докато си разказват приказки от 1001 нощ, третата страна „по делото“ твърди, че хер бизнесмен го търсел и него за интимни вечери край камината в просторния му апартамент.

Кое е лъжа, кое истина не се наемаме да твърдим, но сме длъжни да уведомим.

/ източник: Новини – БГ

Снимка на Тодор Стефанов.

Снимка на Тодор Стефанов.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top