ТРИБУНА

Валери Симеонов с гръмка новина за…

Може и да има промени в партията – предстои политически съвет, на който ще правим оценка на изборите и анализ на лошите резултати

Може и да има промени в НФСБ – предстои политически съвет, на който ще правим оценка на изборите и анализ на лошите резултати. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред журналисти в Народното събрание.

Той посочи, че отношенията в „Обединени патриоти“ са такива, каквито са били досега.

Попитан дали има раздори в коалицията и дали от партията му ще искат оставката на Волен Сидеров, той отговори: „Минаха изборите, търсите пак някакъв скандал. Няма скандал. Няма да коментирам моите партньори, както не съм ги коментирал две години и половина“.

Той посочи, че отношенията в „Обединени патриоти“ ще се обсъждат в коалиционен формат.

На въпрос дали успехът на ВМРО го смущава, или мотивира, Симеонов заяви, че резултатът нито го смущава, нито го мотивира. „Успехът на ВМРО си е успех на ВМРО, за което ги поздравявам“, каза той, цитиран от Фокус.

Симеонов посочи, че от страна на НФСБ кампанията е била коректна.

Попитан дали ще има промени в партията след резултатите на евровота, Симеонов посочи, че може и да има такива. „Предстои политически съвет на партията. Ще правим оценка на изборите, ще правим анализ на лошите резултати. Те са такива“, коментира още Симеонов.

Blitz.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top