СВЯТ

Ванга предрекла пожара в Нотр Дам

Баба Ванга е предсказала пожара в „Нотр Дам“ В една от най-важните точки на Европа през 2019 година ще има голям пожар, казала приживе пророчицата, твърди турската медия „Сабах“ като припомня най-важните й предсказания.

Според материала нищо хубаво не чака Европа, която е заплашена от „икономически срив“.  2019 г. ще донесе на Доналд Тръмп „потайна болест“. Вследствие на заболяването силният човек в Белия дом ще претърпи мозъчна травма и ще оглушее. Към 2033 г. се очаква да се стопят ледените шапки и да се повиши нивото на океаните. Това не пречи едно десетилетие по-късно световната икономика да е в „много добро състояние“. През същата  2043 г. мюсюлманите ще владеят Европа.

Въпреки че пророчеството на баба Ванга за съдбата на перлата на християнския свят – катедралата Нотр Дам, обиколи световните медии, в България новината не бе позната на близките и приятелите на пророчицата. От фондация „Ванга“ обявиха тиражираната новина за пълна фалшификация, пише в. „България днес“. Всъщност баба Ванга е говорила пред свои последователи за енергията, която има катедралата, както и че в нея се съхранява духът на Светата дева, но никога не е пророкувала, че пожар ще изпепели катедралата.

Пожарът, който избухна в понеделник вечерта, успя да унищожи голяма част от катедралата „Нотр Дам”, повече от 10 часа стотици пожарникари се бориха с огнения ад.  Междувременно Руската православна църква обяви, че пожарът в „Нотр Дам“ е страшна поличба, която тепърва ще се разбулва.

Унищожаване по непредпазливост чрез пожар – това е насоката на разследването на регионалната дирекция на полицията. Парижката прокуратура изключва умишлено престъпление към този момент.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top