ТРИБУНА

Дариткова проведе опознавателни совалки в парламента

Новият председател на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова проведе срещи с председателите на останалите парламентарни групи, пише Канал 3. Дариткова се е срещнала последователно с лидерите на ПГ на ОП, ДПС и ВОЛЯ.

По обясними причини среща с лидерката на БСП Корнелия Нинова не се проведе заради бойкота на социалистите, които не идват в парламента втори месец.

Разговорите на Дариткова с колегите й са били опознавателни, а целта им е била новата шефка на депутатите от ГЕРБ да гарантира, че ще продължи линията на предшественика си Цветан Цветанов да търси разбирателство по определени приоритети и теми в парламента. Тя е уверила Сидеров, Карадайъ и Марешки, че ще залага и занапред на диалога.

Пред медиите Дариткова запази мълчание. Тя не пожела да коментира и новината за свикването на КСНС от президента Румен Радев за корупцията по върховете на държавата, провокиран от Апартаментгейт.

Никога няма да мога да бъда Цветанов в парламентарната група, каза миналата седмица шефката на здравната комисия, която го смени начело на ПГ.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top