ТРИБУНА

Нинова обяви как е взела своя апартамент и светкавично отвърна на ГЕРБ за Йончева!

ГЕРБ постигнаха едно „съвършенство“ корупцията вече да е заложена в закона. Нарушенията на правилата да са заложени в закона. Това заяви в ефира на Нова тв председателят на БСП Корнелия Нинова. 

БЛИЦ припомня, че преди минути в свое становище ГЕРБ срази БСП заради Йончева, като попита какъв е моралният прочит на издигането й за водач на листата за евродепутати, след като е с повдигнато обвинение за пране на пари в особено големи размери.

„Всеки е свободен да коментира както си иска. Нашето мнение, е че законът трябва да е над всичко и да не е в услуга на една или друга партия“, коментира още Нинова.

„Досега говорих за върховенство за закона, а това казва, че всеки е невинен до доказване на противното. Наказателната процедура нека се води. Не знам обаче дали ще се води. От морална гледна точка Елена била ли е в управляваща сила по време на периода?

Кой е назначил проверки на фирмата „Артекс“? – Цветанов. Как КОНПИ разследва г-н Цветанов и други, след като самият председател е под съмнение за такива имотни сделки.

През 2004-та, когато придобих моя апартамент, не съм била в политиката. Много е важно дали си злоупотребяващ с власт.  Оставките имат смисъл, ако променят нещо, но 10 години гледаме един и същи театър“, каза соцлидерът.

„Кога един политик ще влезе в затвора?“, попита Нинова.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top