ДНЕС

Мегз отново в бяло в съда: Писала любовно писмо до арестувания си приятел

Сърцераздирателно любовно писмо е писала Миглена Каканашева-Мегз до своя приятел бизнесмена Румен Рончев, който е в ареста. Това стана ясно по време на поредното заседание в съда, на което реалити звездата се появи цялата в ослепително бяло, съобщава „24 часа“.

Прокурор Мирослав Христев приложи въпросното писмо, но защитата на Рончев, а и самият той, категорично се противопоставиха то да се приобщава към делото.

„В него освен за любов и още нещо се говори как Каканашева го подкрепя и му дава кураж“, обясни адвокат Светлана Паскалева. Защитата на Рончев представи характеристика от католическия свещеник Димитър Димитров, в която задържаният е описан като порядъчен бизнесмен.

„Това е отец Димитър Димитров, който подготвя визитата на папа Франциск в Раковски“, дебело подчерта защитата пред съдебния състав.Мегз слушаше, седнала на една от банките. Тя трепереше и потропваше с червените си лачени обувки, докато вървяха пледоариите.

Цялата беше в слух и зрение и не забелязваше как обира погледите в залата с искрящия си в бяло тоалет.“Много любов има в писмото й до Рончев. Това са нещата от живота“, отново подчерта защитата.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top