ТРИБУНА

Симеонов: „Зелените“ рекетират държавата за лични облаги

Липсата на лифт в Банско ще навреди на икономиката в региона

Заедно или пък не на евроизборите. Това е въпросът, който трябва сега да решат партиите от Обединени патриоти. Темата е била в дневния ред на заседанието на малката коалиция вчера, на която обаче не е отишъл лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Дали това означава, че той се готви сам да влезе в битката за ЕП, лидерът на НФСБ Валери Симеонов не се нае да прогнозира.

„Нямаме решение дали да се явим заедно или поотделно всичко се обсъжда, но нямаме финално решение“, коментира той.

Според него различните позиции, които НФСБ и ВМРО имат за решението парламентът да даде мандат на правителството да преговаря със САЩ за купуването на F-16 за родните ВВС, не означава, че има проблеми в коалицията.

„Тона не е първият случай, по който имаме различни позиции, а с ВМРО работим 3-4 години и много пъти сме имали различни мнения, но това не е пречило на работата ни“, настоя той.

Симеонов коментира и решението на Върховния административен съд, който отмени промените в плана за управление на парка, приети от правителството в края на 2017 година и така на практика забрани и строителството на втория лифт на Банско.

Според него това ще се отрази зле на икономиката в региона, както и на поминъка на хората там, защото те разчитат основно на работата си през зимата в Банско. Симеонов смята, че целта на „зелените“ е да се рекетират държавата за лични облаги.

Камелия Цветанова

dnes.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top