РАЗСЛЕДВАНЕ

По време на скандал дъщеря заля майка си със сода каустик

Нелеп скандал между майка и дъщеря прати 86-годишна жена в болница. Драмата се разиграла вчера в град Рила. Малко след 14 часа, когато двете жени започнали да се карат. Тогава 36-годишната жена взела едно шише със сода каустик и заляла ръцете и краката на майка си.

Веднага след инцидента пострадалата жена потърсила помощ от съседи, които я закарали в най-близката болница в Благоевград. Там след преглед, медиците подали сигнал за случилото се до полицейското управление в Рила.

На място в къщата е открита съвсем необезпокоявана 36-годишната жена. При огледът униформените открили и шишето, в което имало малко количество от опасната течност.

Пострадалата 86-годишна жена е без опасност за живота, най-вероятно обаче лечението й ще продължи за дълъг период от време.

36-годишната жена е задържана в полицейския арест за 24 часа. „До този момент не е имало конфликти между двете жени, които живеят сами в къща в Рила. Нямаме представа как се е стигнало до този драма“ коментираха рилчани. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top