ТРИБУНА

Каролев срина „Зелените“: Лъгали са за всичко – 15 загубени години за планинския туризъм на България

След като официалният мажоритарен собственик на „Юлен“ АД стана ясен и това е ски легендата Марк Жирардели, зелените грантаджии не спират с облъчването. За невъобразимите измислици на грантаджиите припомня икономистът Владимир Каролев, който от дълги години предупреждава за щетите, които нанасят те върху България и туризма ни, докато в същото време нямат притеснения да взимат солидни средтва от чужди държави с добре развити зимни курорти. 

Ето какво пише Каролев: 

Вече официална информация и че Юлен АД няма кредити от ПИБ или други български банки. Което се виждаше и от Търговския регистър (от ГФО на Юлен АД) и всеки човек с елементарна финансова грамотност и достъп до интернет можеше сам да провери фактите. Преди да излезе и фалшивата новина от грантаджийско-зелените, че всички хотели в Банско са кредитирани от ПИБ, напомням и изявлението на техния директор, че в региона са под 1.3% от портфейла на банката – основно в малки и средни предприятия. 

Тоест, т.н. Зелени са ви лъгали за абсолютно всичко – от екологията, 48% застрояване, кредити, банки, обвързаности, акционери, измислени нарушения, скоростта на лифтовете, конспирацията срещу пиринските диви кози, разстроения сексуален живот на глухара от кънтящите лифтове (новите са с херметично затворени  скоростни кутии без масло), и т.н.

Честито.

15 загубени години за планинския туризъм на България.

/pik.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top