ДНЕС

Скандал! Поетът Недялко Йорданов скочи на Карбовски заради скандална книга: Трябва да го осъдя!

“ Препоръчвам ви да си закупите със заявка стихосбирката на Мартин Карбовски „Недялко яде лайна в НДК“. В нея ще прочетете следното програмно стихотворение, дало заглавието на книгата:

Недялко яде л@йна в НДК
Там той и стихове чете.
Не мога да повярвам –
такава немарливост:
дори устата си не мие, след като стихове е чел.

Побързайте, защото срокът изтича. На времето реших да не падам толкова ниско и да го съдя, както ме съветваше покойната адвокатка Рени Цанова. Мислех, че той отдавна е зачеркнал тази книга след като излезе в печата с едно объркано гузно обяснение, че не ставало дума за мен. Но ето сега открих, че тази книга продължава да се разпространява… Купете си я и я прочетете. Побързайте, защото срокът изтича… /СРЯДА 12.12. 2018Г – ПЕТЪК 14 12 2018 Г/

НЕДЯЛКО ЯДЕ ЛАЙНА В НДК

Мартин Карбовски
Цена: 3.00 лв.
Цена за доставка за гр. София – 2.90 лв.
Безплатна доставка за София при поръчка над 50 лв.
За цена и срок извън гр. София кликни тук.Тази книга може да бъде доставена в дните:
Сряда 12-12-2018 г., Четвъртък 13-12-2018 г. или
Петък 14-12-2018 г.
Тази книга може да бъде доставена в София и
експресно за 4 часа в работно време.

Продукт #30192
Вид Книга
Наличност Да, на склад в store.bg
Издателство Сиела
Категории
Българска поезия

Корица Мека
Страници 76
Размери 11.60 / 16.00 / 0.50 cm
Тегло 0.047 kg

А ето още едно от същата книга:

НЕКОЙ СЕ МЪЧИ ДА Я ОПЪВА
НЕКВА ДЕВОЙКА ПОРЪЧАЛА ФРЕШ,
ТЯ МРЪДВА УСТЕТА И ЯСНО СЕ ЧУВА:
ДА МИ ЯДЕШ КУРА ДА МИ ЯДЕШ.

ГЛАДЕН СЪМ , МАМО, ТА ЧАК СЕ ПОДУВАМ!
СЕДНАЛ, КРЕЩИ ЕДИН МАЛЪК КЕЛЕШ.
А ОТ СЪСЕДНАТА СТАЯ СЕ ЧУВА:
ДА МИ ЯДЕШ КУРА, ДА МИ ЯДЕШ. “

Това е постът който поетът Недялко Йорданов, публикува в социалната мрежа Фейсбук, гневен от факта, че на панаира на книгата в НДК продават книгата на журналиста Мартин Карбовски, „Недялко яде лайна в НДК“. Двамата имат доста стара връжда помежду си, разпалена в студиото на предаването Всяка Неделя, припомнят ни запознати. Честно казано, ние от свободната медия – tribunbg.com направ осме шокирани от цинизмът и порнографията, изразена в поезията на Карбовски, която той определен още нарече „провокация“. Вие какво мислите уважаеми читатели? Публикуваме част от коментарите под поста на Йорданов:

Mata Safirova Добро утро, любими Поете! Стойте си там, сред звездите и не си губете ценното време, а игнорирайте и творете , любимите за всички нас вълшебства – ние Ви обичаме! 

Antonia Ruskova Ама каква е тая гадост, как може изобщо да се пиши такава помия. На кой може да му хареса такава тъпотия. Просто игнор и това е. Никакъв смисъл от задълбочаване в това. Естествено, че нивото не е ниво изобщо. Забравяме го, веднага!

Румяна Рангелова Затова сме на това дередже. Мразим се, плюем се, завиждаме си, с този наш манталитет няма да излезем от „дупката“. Страна, която не ражда поети няма бъдеще! Вместо да запазим последните искрици, останали в окаяната ни държава, не само ги гасим, ами се опитваме да ги заринем. Лошото е, че такива с неговата ценностна система постоянно ни облъчват с негативизъм… Няма да се предаваме, поете! Бог не дава Вашата дарба на случайни хора. Не го мисли, има кой да го съди!

Христинка Иванова Карбовски съм го намразила, когато скачаше за СДС, после плюеше и се подиграваше на Лили Иванова и накрая взе, че направи филм за нея. Голямо влечуго е и съм го изключила от полезрението си!

Владимир Бурназки Кой и защо позволява на Карбовски, и такива като него да се явяват в публичното пространство. Една от причините да стигнем дотук, е че се дава възможност за изява на такива

Tina Dimitrova Е то бива ,бива ама толкова много простотия не бива!Този индивид го мислех за малко по одухотворен ,а той наистина е едно голямо л….но, без мнение ,без себе си,той е с тази с която е на власт,злобата и зависта нямат спирка ,много хубав ден Ви пожелавам поете

Иван Берберов Това нищожество се доказа, че е такова още на времето, когато под опеката на К.К. „лъжецът изпечен“ се държа грубо и арогантно с господин Йорданов в печално известното интервя. Храбростта му бързо се изпари, когато срещна друга арогантност в лицето на Слави Трифонов

 

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top