Без категория

След гнева на майките: НСФБ търси кой да почисти „Раковски“ 134 от яйцата

Партията на Валери Симеонов търси кой да почисти фасадата на партийната централна на столичната улица „Раковски“ 134 от полепналите яйца, предаде bTV.

От три седмици в партийната централа избягват да вдигат щорите, защото прозорците им са под обстрел от разгневените майки на деца с увреждания.

При продължаващите вече 17 дни протести с искане вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов да подаде оставка, шествието на майките на деца с увреждания минава и през централата на НФСБ. Хвърлят се бои, яйца, дори и тоалетна хартия и чинии.

Всеки ден им носи повече и повече яйца, а обитателите на сградата се чудят откъде хората, които хвърлят яйцата, имат силата да ги запратят толкова нависоко.

Легендарната централа на СДС на „Раковски“ 134, където сега се помещава НФСБ, е на пет етажа, а хорския гняв е стигнал до третия.

Говорим за една голяма агресия, която е свързана вече с вандализъм и е твърде неприятно това нещо и не вярвам, че майки на деца биха могли да метнат такъв метраж нагоре яйца, бои и каквото се сетите“, разказват служители на централата.

Те обаче все още не са предприели мерки за почистването на прозорците и казват, че ще го направят, когато дойде моментът.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top