ТРИБУНА

ЦСКА с ударно поскъпване на билетите

Ръководството на ЦСКА взе решение за ударно поскъпване на билетите за домакинските мачове. Мярката е следствие на плащането на 8-те милиона лева за емблемата и активите на фалиралото „червено“ дружество и цели да се избие част от сумата.

Поскъпването на билетите влиза в сила още за домакинството от 1/8-финалите за Купата на България срещу „Витоша“ (Бистрица), което е утре от 19 часа на стадион „Българска армия“. Пропуските за мача струват по 20 лева за сектор „А“, 15 лева за „В“ и по 10 лева за любимия на запалянковците сектор „Г“. Това на практика означава, че всички билети поскъпват с 5 лева. Особено чувствително е увеличението за сектор „Г“, като там цената скача двойно. Единствено цената на пропуск за ВИП ложата остава непроменена – 150 лева.

В същото време стана ясно, че се очаква треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро да направи няколко промени в титулярния състав.

За двубоя с бистришките „тигри“ сред стартовите 11 най-вероятно ще попаднат Евандро, Кристиян Малинов и Станислав Манолев, както и хърватският вратар Данте Стипица.

Те получават по-рядко шанс за изява, но тъй като съперникът не е особено сериозен, те ще запишат игрови минути още от началото на срещата. По всяка вероятност пък на пейката ще остане бразилският нападател Мауридес, който е в слаба форма и се превърна в основен грешник при шампионатното равенство 0:0 с „Берое“ през уикенда, когато левашки изпусна дузпа.

Отношение по случващото се в ЦСКА взе и президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов, който сериозно разкритикува действията на Ел Маестро. Босът на „белите“ бе категоричен, че словенецът си е направил сепуко (ритуално самоубийство, б.р.) с последните си остри медийни изяви. „ЦСКА има нужда от старши треньор, който да гори в работата, който да отговаря на изискванията на публиката. Стойчо Младенов умееше да гъделичка феновете, но накрая се оказа, че клубът му дължи пари и на него. Не познавам сърбин, който да ми е казал добра дума за Ел Маестро. Чудят се как така си е сменил сръбското име, а с държанието си той си направи сепуко“, коментира пред Sportal.bg Стефанов.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top