МВР пусна снимка на заподозрения за жестокото убийство на млада жена в столичния жк „Надежда“ тази вечер. От вътрешното министерство обаче не съобщават имената на издирвания.

Във връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално престъпление, Столичната полиция издирва мъжа от снимката. Той се придвижва с автомобил „Фолксваген Голф“, сив металик, с регистрационен номер СВ 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете„, пише в съобщението на МВР.

От полицията молят гражданите, които забележат мъжа и детето, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Тялото на 23-годишната жена бе открито с огнестрелни рани в жилището й на ул. „Бели Дунав“ в жк „Надежда“. Сигналът е подаден около 18.30 ч. По първоначални данни убитата е живеела с детето си, което е на около 12 месеца. При пристигането на полицията на адреса обаче детето не е било намерено.

По неофициална информация мъжът от снимката е съпругът на младата жена. Предполага се, че той е застрелял жена си, взел е детето и е избягал с лек автомобил. Мъжът е въоръжен и опасен. Той не е криминално проявен, съобщи Нова телевизия. По непотвърдени данни убиецът е служител на СОТ.