ДНЕС

БОМБА В TRIBUN.BG! Северин Красимиров: Никого не съм убивал, дрогираха ме и ми обещаха много пари ако избягам от България и после си призная

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, TRIBUN.BG

Северин Красимиров пред немските медии във Франкфурт е заявил, че никой не е убивал в България, предаде Информационна агенция „Дейли Прес“.

Според думите му някой му обещал много пари за да избяга от България и после да се признае сам за виновен.

Ето какво споделят колегите ни от bg-livenews.com“

„Мое ДНК по жертвата няма как да има, аз дори не съм я докосвал, телефона беше на пътеката, видях, че е скъп взех го и побягнах, понеже си помислих, че някой може и да си го търси и да ме набеди, че съм го откраднал. Чак след това разбрах, че има убита жена и че телефона е неин, но аз не съм извършител на убийство. Прибрах се легнах да спя, после като се събудих, се чувствах много замаян явно ме бяха дрогирали и не осъзнавах нищо, леля ми каза, че майка ми ме вика в Германия и че има кой да ме закара, затова и тръгнах, обясниха ми, че се е обадила докато съм спял. Не съм убивал никой и не съм носил никакви вещи на убитата в дома си. Според мен някой е обещал много пари на леля ми и на жена ми и другите им роднини, за да ме набедят за убиец. В България може и да не дочакам процеса, защото там истинският извършител може и да се погрижи да ме ликвидират и физически, за да не бъде разкрит случая, а аз да остана и единственият заподозрян и обвинен за убийството на тази жена, която изобщо не съм докосвал“.

На въпрос, защо тогава българските власти твърдят, че той е убиеца и разполагат с всички доказателства за това, Северин Красимиров е обяснил, че в България ромите нямат права и за всичко са виновни те.

Особено, когато има извършени такива тежки престъпления като това.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top