РАЗСЛЕДВАНЕ

СКАНДАЛ!!! АНГЛИЧАНИН ПРЕД TRIBUN.BG : ТИТЛАТА „ЛОРД” НА ЕВГЕНИ МИНЧЕВ Е ПЪЛЕН ФАЛШИФИКАТ!

Водопроводчик, продуцент на джаз оркестър, сервитьор, актьор, сценарист – всичко това е бил Тери Рандъл от рекламните клипове на мобилен оператор с депресираната мечка и обърканите патета, които заради оригиналния подход бързо влязоха под кожата на зрителската аудитория.

„Мисля, че тази история много ми отива”, каза Тери, пред репортер на tribunbg.com . Той има старо благородническо потекло и графска титла. Той е 16-ти граф на Родънбери, но никога не използва титлата си. „Моята титла е просто господин”, казва Рандъл скромно.

Ние тук си имаме един Евгени Минчев – моден корифей, който си купи лордска титла, и ако му кажеш, че не е лорд, може да утрепе, миличкия… Толкова е горд”, направи съпоставка нашия репортер в разговора. „Аз имам приятели, който са лордове”, засмя се Тери. „Много съжалявам, че трябва просто да разочаровам публиката, но това е една измислена история, абсолютно измислена история”, категоричен бе англичанинът. Репортерът това и чакаше: „Наистина ли?! Поредният измислен лорд!”, заключи той, продължавайки да визира Евгени Минчев.

Още от съвсем ранна възраст Тери се интересува от природата, нейното опазване и спасяването на пострадали животни.

В разговорът излезе н асветло и интересна случка според която Рандъл останал у нас, тъй като троянска коза изгризала паспорта му. Графът обаче опроверга това през смях и призна, че наистина е имал проблем с документите, но от друго естество. В България останал, защото харесва климата, хората и начина на живот. Британецът е завършил зоология в университета в Кардиф, след което основал театрална школа. Ревностен защитник е на природата, което обяснява ролята му в клиповете. Докато е живеел на Острова, натрупал популярност с участия в детски предавания. Рандъл призна, че е изпитал културен шок, пристигайки у нас и започвайки работа като преподавател в школа в Студентски град. Разказва, че като видял надписа „Палас” , помислил сградата за нов факултет, а се оказал ресторант.

„Впечатлен бил също така от родния феномен „маршрутка” и уменията на шофьора да кара, продава билетчета и пуши едновременно. На въпрос на репортер как би излекувал българин в депресия, той отговори: „Бих предложил да пийнем по чашка.”

Според граф Тери протестите на хората в България са фантастични, тъй като „колкото повече шум се вдига, толкова повече внимание се обръща”.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top