ТРИБУНА

Нинова убедена, че ще има предсрочни избори

На конгреса през януари ще се подготвяме за предстоящите избори – убедена съм, че ще има и предсрочен парламентарен вот. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с „Визия за България“ и предстоящия конгрес на БСП през януари, предава „Фокус“.

Нинова обясни, че депутатите от ПГ на „БСП за България“ са в цялата страна. „Вече може би повече от месец. Много съм им признателна, благодаря и през вашия ефир. Поздравявам ги за усилията, поизморени са, но знам, че ще продължим с още по-голяма енергия. Докрая на декември трябва да продължат тези срещи, събираме конкретните предложения. В края на декември обобщаваме, януари ще имаме конгрес“, каза лидерът на БСП.

Тя уточни, че на най-висшия форум на партията трябва да се приеме „Визия за България“ в окончателен вариант. „Дотогава трябва да сме наясно с процедурите за номинация на евродепутати, т.е. подготовката ни е за избори, ако мога да обобщя за този конгрес. Европейски, защото те са определени и ясни през май. Убедено смятам, че ще имаме и предсрочни парламентарни, така че с конкретизацията на „Визия за България“, правим реално програма за управление на страната“, каза Нинова.

Blitz.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top