ТРИБУНА

Симеонов за Сидеров: Обяви Младенов за професионалист, сега му иска оставката?!

Нямало драма с отлагането на Коалиционния съвет, увери вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов в Министерския съвет след провеждането на Тристранката.

Той не знае причината за отпадането му, но предполага, че е заради ангажименти, късното прибиране в петък от Одеса, както и убийството на журналистката в Русе.

„Не е имало, защото не е проведена необходимата организация. Аз бях тук, но нямаше. Не сме се чували с Борисов, но при нас нещатга не са заковани в точно определен ден и час. Така че не трябва да се търси някаква драма и някакъв сериозен разлом в коалицията, няма такова нещо“, отрече Симеонов.

Коалиционния партньор на Волен Сидеров не одобри натиска му за оставката на вътрешния министър Младен Маринов заради инцидента с жена му на пътя с участието на суданец с българско гражданство и липса на шофьорска книжка.

„Не, не го споделям, няма логика! Няма никаква логика в това, министър, който е избран преди седмица, десетина дена, и за който точно г-н Сидеров се изказва, че е професионалист, сега да му се иска оставката, че нещо е станало или не е станало, с неговата съпруга“, отсече Симеонов, цитиран от Канал 3.

„Не мисля, че е редно, така че не споделям едно такова искане за освобождаване на министъра. По принцип знаете, че съм резервиран по отношение на всички прибързани оставки, аз не съм човек, който вижда решението на всички проблеми чрез оставки“, допълни той.

Източник: Епицентър.бг

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top