ДНЕС

Терор над бездомни животни в Ихтиман! Граждани искат справедливост!

ПОЛУЧИХМЕ СИГНАЛ ОТ ДОБРОВОЛКИ В ГРАД ИХТИМАН-
“Здравейте, журанлисти !Чавдар Атанасов еколог от община Ихтиман се е взел да чисти града от бездомни животни като нарушава закона и може би ги убива. Вчера е събирал кучета в Самоков. Влачил ги е из града с ромите му, които са му подчинени и служат за гласове на кмета. Била е страшна гледка. Жените там са плакали от безсилие. Моля те направи нещо… Нека му се спретне някаква проверка и му се отнемат всякакви права. Избива наляво и надясно като луд… Молим ви намесете се …”
ОБАДИХ СЕ НА ДОСТА ХОРА ,ПРАТИХ СЪОБЩЕНИЕ НА КМЕТА НА ИХТИМАН
ЧАВДАР АТАНАСОВ НЕ ВДИГА ТЕЛЕФОН . НЕ СМЯТАМЕ ДА ГО ТЪРСИМ .
ЗА ТАЗИ РАБОТА ИМА ИНСТИТУЦИИ ,КОИТО ЩЕ ПРОВЕРЯТ :
1 Защо кола с регистрационен номер СО 7569 АХ няма маркировка
2 Дали въпросната кола има лиценз за транспортиране на животни
3 Има ли вентилация ,аптечка ,мека настилка на пода и клетки.
4 Кой е издал пътният лист за акция на прибиране на бездомни кучета / при липса на документи кучетата могат да бъдат конфискувани и евтаназирани при евентуална проверка ЗВД ЧЛ .139 б?
5 Има ли сключен договор между Чавдар Атанасов и община Самоков /след разговора с еколожка на община Самоков поръчка за акция за прибиране на безстопанствени кучета на територия на община Самоков не е имало/
6 По думите на зам кмет г-жа Митова на община Ихтиман община няма червен бус ,но подтвърди ,че имат служител зоотехник Чавдар Атанасов .
С КАКВА КОЛА СЕ ДВИЖИ ЗООТЕХНИК ЧАВДАР И КОЙ МУ ДАВА ПОРЪЧКИ ЗА ПРИБИРАНЕ НА КУЧЕТАТА ?
ВСИЧКИ ТЕЗИ И МНОГО ДРУГИ ВЪПРОСИ ЩЕ БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПРЕД КМЕТОВЕТЕ НА ИХТИМАН САМОКОВ КАКТО ОТ ОДБХ И МВР . Сигналът ще бъде придвижен от нас към инсититуциите в София. 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top