СВЕЖО

Златен скункс за Слави Трифонов?

Слави Трифонов реши да разпали тлеещата война между него и фамилията Халваджиян. Той призова „Господарите“ да дадат „Златен скункс“ на „неособено талантливия“ актьор Димитър Върбанов. Той използва профила си във Facebook:
„Оказа се, че така нареченият „разследващ журналист“ Димитър Върбанов всъщност е неособено талантлив актьор. И въобще не е бил бит, а е използвал случая, за да изиграе един тъп скеч, с който да се опита да направи имидж на себе си и на своите работодатели. Да, в България всичко е възможно, само дето подобни действия са глупави, обидни и уронват авторитета на професията „журналист“. И сега, така наречените „Господари на ефира“ трябва да дадат „Златен скункс“ на своя служител Димитър Върбанов“.

Слави и братята Халваджиян продуцират своите предавания в различни телевизии в момента. Между тях има видимо напрежение, което прерастна преди време и в съдебно дело. Информацията с която tribunbg.com, разполага е че кланът Халваджиян, е взел решение тъпкано да върне топката в полето на Трифонов. Редакцията на Господарите подбира и аналазира голям гаф на Трифонов, зарад икойто лично Боби Ваклинов щялб да му връчи наградата „Златен скункс“. Приказките в продуцентските среди носят, че дори имало такъмв опит заради провалените протести на Трифонов пред парламента, Ваклинов се опитал да му връчи скункс, но охранат ана Трифонов дне допуснала тов ада се случи, и странно защо такъв репортаж не е излизал….

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top