ТРИБУНА

Долу педерастките си ръце от мозъците на децата ни!

Много публикации – отново за учебния материал, този път за девети клас – Биология. За сексуалното образование. Където четем за влеченията към същия пол и т.н. Детството е представено като време на откриване на всякакви джендърски изпълнения.

Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет (БХК) отбелязал, че намира съдържанието на учебника за напълно коректно и по думите му, дори доста оскъдно. Изказването му: „Не виждам нищо нередно. Сексът все още е табу в съвременното българско образование, тъй като нямаме достатъчно подготвени кадри, които да преподават материята в българското училище“,
Издателството е „Анубис“ , а учебниците са одобрени по установения ред.

„Българският хелзински комитет“ с дейността си отдавна доказа, че изповядва ценности, които са много далеч от българските традиции, култура и морал. И незнайно защо по темата не се изказват педагози, детски психолози и сексолози, а неправителствена организация, на която още от заглавието й си проличава какви са интересите й.

Аз няма да допусна детето ми да се обучава по подобни програми! Българското образование стигна дъното си. След отпадане от учебниците на български автори и произведения, които всеки българин трябва да знае, след нежното и плавно преминаване на кървавото робство към приятелство присъствие, след твърденията в учебниците, че Гергьовден е най-големият ромски празник, като се празнува в мюсюлманските страни също, малко неща можеха да ме учудят.

Но това вече е прекалено. СТАВА ДУМА ЗА МОРАЛА И ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА НИ!

На децата всичко им е интересно. Поднесена по този начин темата ще ги накара да се замислят още повече и ДА РЕШАТ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е НОРМАЛНО!!! Ами не е!
Без значение толерастите и либерастите какво се опитват да ни втълпят, това не е нормално, не е морално и няма как да го възприема.

Може и да се сторя много консервативна на някои, но аз съм вярваща християнка и знам какво казва Библията за подобни изродени отношения. Тя ги отрича, смята ги за грях. Синът ми съм го възпитала да е добър християнин, учила съм го да си казва молитвата, да вярва, да ходим на църква.

ЩЕ ГО ВЪЗПИТАМ В ХРИСТИЯНСКИ И БЪЛГАРСКИ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ! ТОВА Е МОЯТ ИЗБОР КАТО МАЙКА.
И няма да допусна джендърастки организации и продажни политици да решават как да се възпитава детето ми и да му насаждат извращения.

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА ТОВА БЕЗУМИЕ В ОБРАЗОВАНИЕТО!

И не само за това – за всяко едно нещо, което е неморално, отрича българщината, учи децата ни да са толератни към терора, насилието, чуждите религии, които са агресивни към хората…

ЗАЛОГЪТ СА ДЕЦАТА НИ!
ВСЕКИ ДЕН НИ НАЛАГАТ ПО НЯКОЕ НОВО ИЗВРАЩЕНИЕ И ПРОСТОТИЯ!
ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ЗА ТАКОВА НЕЩО РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, СЕГА ТОЛКОВА СМЕ СВИКНАЛИ С ПРОСТОТИИТЕ НА ЛИБЕРАЛИ И „ЕВРОЦЕННОСТИ“, ЧЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМЕ КАК ГУБИМ ДЕЦАТА СИ, КАК НАМАЛЯВАТ СЕМЕЙСТВАТА, РАЖДАЕМОСТТА….ОСВОБОЖДАВАМЕ ТЕРИТОРИЯТА. НЕ САМО ПОРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ, А ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ЦЕННОСТИ, НА ВЯРА В БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, В БОГ, В СЕМЕЙСТВОТО, КОЕТО ВИНАГИ Е БИЛО ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРИТЕ. ОТНЕМИ ОТ ЕДИН НАРОД МОРАЛА И ЦЕННОСТИТЕ И СИ ГО ОБРЕКЪЛ!

И да попитам Българската Православна Църква къде е? Къде за НПО-тата за защита на децата?

БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА НИ!

Елена Гунчева – българска майка

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top