РАЗСЛЕДВАНЕ

РАЗСЛЕДВАНЕ НА ТРИБУН БГ ! ПАСТРОКЪТ ИЗНАСИЛВАЧ ОТ СЕЛО ДОБРОЛЕВО, ВРАЧАНСКО – УРОДЪТ НА НАШЕТО ВРЕМЕ!

Баща от врачанското село Добролево е изнасилвал системно доведената си дъщеря. 40-годишният циганин Кирчо Илиев се възползвал, че от десетина дни съпругата му е в болница с най-малкото им дете, и се гаврил сексуално с 14-годишното момиче от първия й брак.

Измъченото девойче издебнало момента, в който насилникът й захъркал сред поредния акт, и се обадило по телефона на майка си Тарина. То разказало през сълзи за гнусотиите, които са вършени с него, и болките, които изпитва. Не спестило и заплахите, с които пастрокът го принуждавал да мълчи.

Като чула потресаващата изповед на дъщеря си, майката се обадила в полицията. Служителите на управлението в Бяла Слатина пристигнали след минути и се заели да разнищят сексуалното престъпление срещу малолетното момиче. Кирил отричал за гаврите в началото на разпита, но в крайна сметка признал с половин уста. Той обаче не е арестуван поради причини от семейно-битов характер, информират от полицията.

„Белезниците му се разминали, защото няма кой да се грижи за другите му две деца – момче и момиче”, обяснява кметът на селото Илиян Буковски. Насилникът има богато криминално досие, но досега е осъждан само за кражби.

Жертвата му незабавно е прегледана от медиците в Спешния център в Бяла Слатина, освидетелствана е и от съдебен лекар. Настанена е в приемно семейство след намесата на отдела за закрила на детето. Уведомен е и районният прокурор, който ръководи действията по разследването и мерките, които се предприемат за безопасността за насиленото момиче. Според първоначалното разследване Илиев системно упражнявал сексуален тормоз над доведената си дъщеря.

За съжаление, това е поредният гнусен случай на доведен баща, който посяга на завареното си отроче.

„Тези изроди не са родители, а животни и трябва да бъдат убити”, пишат интернет потребители.

Подобни случаи у нас не са рядкост. Често в криминалните хроники се появяват новини за баща, изнасилвал детето си. „2-годишно момченце системно изнасилвано от татко си”, „Момиче насилвано 4 години от баща си”, „Майка и баща пребиха до смърт бебето си” и прочие нечовешки истории. За съжаление, присъдите никога не са достатъчни…

Подобна история потресе Самоводене преди дни. 7-годишно момиченце се оплакало, че мъжът, с когото майката съжителства, го е насилил сексуално. Полицията разследва сигнала. Източници твърдят, че има свидетели на предишни блудствени действия от страна на 42-годишния мъж към доведената му дъщеря.

Мъжът и 45-годишната майка, на име Гана, са пастири в Самоводене, като пастрокът е родом от Търговище. Това е поредният партньор на многодетната майка Гана. Повечето й деца са настанени в институции във Велико Търново и с. Овча Могила, но 7-годишното момиченце и братчето му живеят при майка си.

Гнусната история прати в ареста извратения татко, но след изтичането на полицейския 24-часов арест той е бил освободен.

От прокуратурата отказват всякакви подробности по шокиращия случай. Невръстната жертва на гнусното извращение била изпратена в болницата, където са й правени изследвания и е проверявано дали наистина има осъществен полов акт, или става дума само за блудство. С детето работи и психолог.

Със заплахи и побой монтьор от София прави от доведената си щерка сексуална робиня, ревнува я от момчета, иска бебе от нея. Истинското си дете и нервноболната майка пребива с дъската за хляб. Този разказ тресе страната ни през 2003 г., но все още не е отшумял сред обществените коментари.

„Бях на около 10 години, може би близо 11, не си спомням със сигурност, защото исках да забравя това. Първо започна да ни къпе със сестра ми, тя беше сигурно на 2-3 годинки, и да ме пипа навсякъде. Караше ме да го пипам по члена и ми го показваше. Аз мислех, че това, което прави с мен, е нормално, след като ме е взел да ме гледа с майка ми”, разказва дъщерята години по-късно, когато вече е на 19 години. Единственият мъж, с когото е правила секс, е пастрокът й. Със заплахи, психологически натиск и побой той я прави своя любовница за години. По-малката й сестра – родната му дъщеря, и майката – нервноболна жена, са подложени на жесток системен побой. Те знаят какво прави бащата с доведената си щерка, но мълчат от страх. През едно лято малкото момиче, което е на 13 години, не издържа на тормоза и разказва на леля си всичко. Тя подава жалба в полицията. Насилникът е задържан. Само за 24 часа. В полицията е заведена преписка с мнение за образуване на предварително производство срещу него по чл. 152 от НК за изнасилване на низходяща сродница, който предвижда от 3 до 10 г. затвор, както и по чл. 187 за изтезание на малолетно или непълнолетно лице, намиращо се под неговите грижи, за което може да бъде осъден до 1 г. Прокуратурата е изпратила материалите в следствието за образуване на дело и иска постоянен арест за пастрока-педофил.

„Когато оставахме насаме, той започна да прониква в мен, постепенно, докато свикна с него. След като свикнах, започна да спи с мен. Не ме е изнасилвал, защото тогава мислех, че това, което прави, е правилно”, пише в показанията си пред полицията В. от София. Тя е дребничко, слабо момиче. Изглежда като дете. Почти не говори. Усмихва се едва. Пастрокът я убеждава да не казва на никого, особено на майка си, защото е болна и може заради нея пак да влезе в болница.

„Аз не му казвам татко, нещо ми е трудно да използвам тази дума”, разказва дъщерята. Той пък й казва, че прави това с нея, защото иска тя да го нарича татко.

„Бях на 14 г., когато разбрах, че това, което прави баща ми, е грешно, но не посмях да кажа на никого. Когато не искам да го прави, той се ядосва, започва да крещи и да удря”, разказва момичето.

След завършването на 8-ми клас от училището организират екскурзия до Копривщица, където да раздадат на децата дипломите. Планирана е една нощ преспиване. Бащата не иска да я пусне, но майката успява да го убеди. Когато момичето се връща, той започва да я разпитва какво е правила там, с кого е спала в стая. Тя разказва за съученички, учителки. В този момент се появява ревността. Пастрокът казва, че не й вярва и че е правила секс с „тоя и оня”. Започва да я удря. „Реших да му кажа, че имам двама приятели, с които съм спала, за да ме намрази и да ме остави на мира”, пише дъщерята. След „признанието” на В. за приятелите й обаче той не само че не я оставя на мира, а побеснява. Крещи й как е могла да му причини това, той никога не й бил „изневерявал”. И й забранява да ходи на училище.

Според показанията на сестрата по време на скандала бащата опира сабя в гърлото на кака й. „Като се върна от екскурзията, беше като дрогирана и аз бях побеснял от яд, защото разбрах, че е спала с момче и не можеше да обясни нищо. И тогава я сплесках. По принцип, когато ме ядосат, даже и сега си ги плескам”, оправдава се пред полицията пастрокът.

Започва да принуждава малката си дъщеря, като тръгва за училище, да заключва В. в апартамента. Тя не може да излиза никъде. Ако си позволи да го направи, той се ядосва и я бие. Удря я с верижката на кучето, за да му каже има ли приятел. Твърди, че съседка му разказва как я е видяла да се целува с някакъв мъж на балкона. След това пастрокът отсича, че не я е обезчестявал, тя била девствена и отишла на екскурзията с цел да го направи. „Една нощ на село се събудих и чух баща ми и сестра ми да си говорят. Той искаше да я целува, тя отказваше, защото беше пиян. Таткото настоя и каза, че обича само нея, а сестра й и майка й – не. После чух да се целуват, леглото заскърца, а аз се разплаках и се завих презглава”, разказва пък малката сестра.

Тя споделя пред полицаите, че от малка вижда баща си да бие майка й. Удря я за много дребни неща – защото оризът е много разварен или в яденето има много вода. Удря я жестоко, с каквото му падне. Майката ходи на лекар, защото яйчникът й е скъсан след поредния побой. Обикновено си мълчи, защото когато се опитва да ни защити, той посяга и на нея, разказва малката дъщеря. Бие и нея – заради лоши оценки или защото е излязла без позволение. И то не когато е пиян, а напълно трезвен.

Една пролет не издържа на тормоза и отива в общината да търси помощ. Там е само пазачът, който вика полиция. Униформените отиват в дома й, водят майката, а тя я моли да се прибере. Момичето отказва да се върне при баща си. Спи при приятелка. Отива в ловешкото с. Лешница, където живее леля й. Разказва цялата история. И отказва да се върне при баща си. Не иска дори да носи имената му.

Лелята казва на своята дъщеря за случилото се. Тогава тя й признава, че когато била на 14-15 г., насилникът поискал да я опипа по гърдите, но тя заплашила, че ще го издаде и той я оставил на мира.

Лелята идва в София. Тогава и майката признава и споделя как е мълчала под заплахата от бой с дъската за хляб, кабели, жици. Един път вика полиция, но не подава жалба.

„С мен не е имал сексуални контакти от много време, не си спомням откога. Каза ми, че сам си правил кефа”, споделя в обясненията си жената.

4 г. преди това тя намира дневник, в който В. пише, че баща й прави секс с нея и дори че иска да имат дете. Майката се изплашва мъжът й да не намери дневника и го изхвърля. Пита съпруга си спал ли е с В. Той отрича. Момичето също не й казва – мълчи и плаче. Споделя какво се е случвало едва след като лелята решава да потърси полицията.

„Мислила съм да се самоубия. Когато бях заключена у нас, нагълтах хапчетата на майка ми, те бяха 5, не посмях да изпия повече. Стана ми лошо, но на другия ден се оправих”, спомня си В.

Обмисля да отиде в полицията, но не й достига смелост. Защото: „Може би ми е било малко жал за него. Объркана съм, не можах да се реша по-рано, много ме беше страх. Аз не исках да става така, просто исках да имам нормално семейство, винаги съм завиждала на другите деца, мечтата ми беше да съм щастлива като тях. Затова, че ме е бил, не му се сърдя. Но оттук нататък не знам какво ще правя, нямам никаква представа, но се надявам всичко да е наред.”

45-годишният Павел Н. е задържан в столичното Седмо РПУ. Той е монтьор в тролейбусно депо в София. През 80-те работи 5 години в полицията, напуска, за да стане пожарникар, но не го приемат. Карал е военната си служба в пожарната.

„В 8-и клас започнахме да имаме „сексоален контак”, който беше доброволен, без да съм я насилвал. Първо ползвах презерватив, но после престанах, защото не съм ходил с други жени, тя много ревнуваше от майка си и от други жени. Не знам да е забременявала или да е правила аборт”, пише в обясненията си пред полицията Павел.

По-късно той се отрича от думите си. „И аз като разбрах, бях като гръмнат, то не е за вярване, това са пълни глупости”, твърди монтьорът. Направил самопризнанията под натиск в полицията. „При тия напрежения там, оня рипа срещу мене: или признавай, или… дознайник ли, как му се викаше (дознател – б.а.). Вика ми, че съм бил за убиване, за разстрел!”, разказва пастрокът. Не може обаче да обясни защо в показанията си описва съвсем конкретно сексуалните си отношения с В. Само твърди, че никога не е ползвал „такова нещо” (презерватив – б.а.)

Павел разказва, че след като го пускат от полицията, прави опит за самоубийство. „Бях изперкал, всичко ми отиде на кино, целият ми живот пропадна, вземаха ми децата”, жалва се той. Няколко пъти пил различни лекарства с ракия, но не подействали. Накрая се нагълтал с препарати за растения. Съседи го открили в несвяст. Лежал 3 дни в токсикологията на „Пирогов”. Преди да опита да сложи край на живота си, записал на аудиокасета прощалните си думи към семейството и на кого какво завещава. Според него цялата история е измислена от жена му и сестра й, които открай време искали да го разделят с В. Признава само за някои побои, за които имало сериозна причина.

„Жената не отричам, че съм я бил, защото се не издържаше, преди да почне да се лекува, и съм я плескал. А малката дъщеря имаше 10 двойки, това вече не се търпеше, като имаш деца, не може да не ги плескаш понякога”, обяснява Павел.

Той се премества да живее сам в родното си с. Градец, Костинбродско. Майката и двете дъщери отиват в с. Лешница и когато идват в София, спят при приятели. Не смеят да се приберат в семейното жилище в „Младост” 4. Съпругата завежда дело за развод и иска да бъдат отнети родителските права на Павел над истинската му дъщеря.

Историята завършва почти абсурдно. Съдебно-медицинската експертиза на насилваното момиче показва, че на практика то е девствено. Устройството на химена е такова, че допуска извършване на множество полови контакти без разкъсване. Единствено раждане може да предизвика дефлорация.

Ако случаите до тук бяха ужасно гнусни, то какво да кажем за тези, в които бащи посягат на собствените си родни дъщери!

През май 2012 г. бивш затворник прибира дъщеря си от дом за изоставени деца и я прави… личната си сексиграчка. Това не е сценарий от психотрилър, а участта на 17-годишната Йоана.

Потресаващата гавра, разтърсила варненското Черноморие, се разиграла в курорта „Св. Св. Константин и Елена” под носа на десетките туристи, летуващи там. Тийнейджърката живеела с баща си – бившия затворник Йордан Христов, в бунгало на един от минералните басейни в курорта, където 51-годишният рецидивист с пъстро криминално досие си намерил работа като общ работник. „Взех го да почиства басейна и да изхвърля боклуците. Изглеждаше ми кротък и свестен човек и реших да му помогна, а той такова нещо да направи! Да изнасили собствената си дъщеря!…”, чуди се шокираният от случилото се Невен – управител на единия от двата бара на басейна. Той прибира изпечения пандизчия две години преди това по препоръка на пазач на съседен обект. Въпреки богатата съдебна биография на Йордан, управителят на бара решава да му подаде ръка и му дава работа.

„Реших да бъда човек. Дадох му работа – да чисти минералния басейн, а също така и да пази нощем. Е, не беше на договор, но всеки ден му давах пари – по 10-15 лева. Осигуряваха му и храна и го оставих да спи в едно служебно бунгало… Откъде да знам, че като прибере дъщеря си, ще ми се „отблагодари” по този начин – с такъв гнусен скандал… само да ми вреди на бизнеса”, нарежда Невен, след като на 30 април из целия курорт гръмва новината, че Йордан е изнасилил брутално дъщеря си.

Данчо, както го знаят всички в курорта, правел впечатление на кротък и работлив човек, и с нищо не давал вид, че е лежал 7 години в затвора за убийство.

В началото на 90-те години той очистил мъж, с когото имали див скандал. Магистратите изпратили Христов зад решетките само за 7 лета, тъй като счели, че касапницата била предизвикана от жертвата, а Данчо бил в момент на силно раздразнение.

Няколко години след като излиза от тюрмата обаче, пандизчията отново облича раирания костюм. Този път за далеч по-невинно престъпление – кражба. През това време семейството му не се развива по-добре от личния му живот. Жена му, според социалните служби, води „аморален живот и редовно употребява алкохол”, като е оставила невръстната им тогава щерка Йоана на произвола на съдбата. От „Закрила на детето” отнемат родителските й права и пращат момичето в дома за изоставени деца в Силистра, където то престоява няколко години. Междувременно бащата излежава присъдата си през 2005 година и започва „да мери” улиците във Варна, като се хваща на различни нископлатени работи, за да се издържа. През лятото на миналата година, вече нает като бачкатор на минералния басейн, Данчо решава да прибере дъщеря си. Момичето не ще и да чуе за майка си, за която социалните и полицията имат данни, че се занимава с проституция и е в перманентни алкохолни запои. „Категорично е, че майката често си е сменяла партньорите, алкохоличка е и въобще не се е интересувала от детето, поради което се наложило то да израсне по домовете.

Бащата обаче изразил желание да се грижи за дъщеря си и след проучване колегите му разрешили, тъй като преценили, че за нея ще е по-добре да расте при баща си, отколкото в дом”, коментира тогава служителка на Агенция за закрила на детето, запозната из основи със случая.

Когато Христо предявява претенции към щерка си, тя вече е преместена във Варна, тъй като е навършила години за гимназия. Социалните първоначално не я дават на бащата, предвид криминалното му минало, а я записват в Социалното професионално-учебно заведение „Анастасия Железкова” в морската столица. Там Йоана се справя добре с училището и не бяга от центъра, но пък животът по домовете (и генът) си казват своето и тя тръгва по момчета и залита по алкохола. Впоследствие социалните преценяват, че е по-добре да запишат девойката в нормално училище, и така тя започва да учи в гимназията по химия във Варна. За кратко настаняват момичето и в общежитие към школото, където то престоява едва месец. Изтъкнатата причина е, че Йоана трябва да се махне оттам, тъй като за стаята и обяда в стола се заплаща, а момичето не разполага с пари. Така социалните стигат до последния вариант – бащата, а и самата Йоана изявява желание да живее при него.

Тийнейджърката се настанява в бунгалото до басейна, като благодетелят на баща й няма нищо против. „Смилих се над тях и ги оставих да спят в бунгалото. Не съм им се месил за нищо, а и можеш ли да предположиш, че ще се случи толкова извратено нещо?!”, обяснява Невен. Другите хора обаче забелязват, че нещата не са наред още в самото начало. Данчо, който бил заклет поклонник на чашката и редовно си къркал, а 16-годишната му тогава щерка честно му правела компания. Наливанията с нискокачествен спирт били ежедневие, разкриват работещи в района жени. „Знам, че вечер редовно имаше запои в бунгалото и двамата често се караха”, обяснява дама, работеща на съседен обект.

И до ушите на социалните достигнали притеснителните информации, че Данчо постоянно псува дъщеря си и стават скандали. Завесата над същинските гнусотии, които стават в порутеното бунгало, обаче се вдигнала, след като жена подала сигнал, че е видяла как бившият затворник опипва дъщеря си, докато двамата са в басейна. От „Закрила на детето” признават, че е имало сигнал срещу бащата, че „злоупотребявал с дъщеря си”, но проверката съвместно с полицията установила, че „няма нищо тревожно”, а и самото момиче не се оплакало от нищо. Извратената природа на бащата обаче лъсва, когато е поредният купон в спартански условия. Тогава Йоана и баща й си поканили гости и паднала здрава разпивка.

По едно време всички си заминали и останали само двамата. Пиячката била свършила и за това баща и дъщеря се помъкнали към близкия денонощен магазин, за да си набавят. Още по пътя започнали да се карат, като свадата се пренесла и в бунгалото. По едно време Йоана се разпищяла, а виковете й били чути от хора, които извикали полиция. Пред ченгетата тийнейджърката се разплакала и обяснила, че отецът й я изнасилил, а той самият започнал да се кълне, че просто са се сбили. Йордан веднага бил закопчан, а 17-годишната девойка изпратена в Дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни към МВР във Варна. Пред полицейските психолози и инспектори Йоана казала, че изнасилването е единичен случай, но разследващите са на мнение, че момичето най-вероятно прикрива баща си. Според тях е твърде възможно вакханалиите да се започнали още с настаняването на тийнейджърката в бунгалото. Отлично запознати със случая обясняват, че там е имало само едно легло, което по-скоро е било нещо като нар. На него са спели бащата и дъщерята. Според тях Йордан е прибрал Йоана от дома именно с цел да я направи своя сексиграчка.

16 г. затвор при първоначален строг режим – това е присъдата, която получава 36-годишният Петко Полименов от Черноморец, Бургаско за системно сексуално насилие над собствената си дъщеря. Върховният касационен съд потвърди присъдените от бургаския окръжен съд 16 години решетки за изнасилвача.

„В периода на лятото на 2008 г. до началото на февруари 2011 г. в гр. Черноморец, област Бургас, многократно се съвкупявал със своята низходяща сродница, ненавършила 14 г. А.П.П., като я принуждавал към това със заплашване“, пишат в мотивите си висшите магистрати.

Петко Полименов беше признат за виновен, че в продължение на близо 4 г. е принуждавал със заплахи дъщеря си да прави секс с него. Решението на висшите магистрати е финално и не подлежи на обжалване. 36-годишният таксиметров шофьор от Черноморец получи най-тежкото наказание по повдигнатите му обвинения. Присъдата си той ще трябва да изтърпи при първоначален строг режим.

Въпреки че в Наказателния кодекс за изнасилване на малолетна се предвижда от 10 до 20 години затвор, съдът не даде максималното наказание, независимо че момичето е било едва на 8 годинки, когато баща й я е подложил за пръв път на сексуалните гаври, които са продължили през следващите 4 години.

„Не искам да виждам повече баща си. Искам той да изчезне от живота ми“, заявила дванадесетгодишната Аксиния от Черноморец (б.а. името на детето е сменено по разбираеми причини) пред адвоката си Андон Фотев. По време на едно от съдебните заседания защитата на малолетното момиче предаде думите й. Заради това тя не е водена в сградата на Темида, а разпитана по конферентна връзка в Бургаския окръжен съд. Малолетното момиче разказва за системния сексуален тормоз, на който е било подложено в продължение на 4 години от собствения си баща Петко Полименов. Показания били дадени и от свидетели – роднини и съседи. Има и съдебно-медицинската експертиза на д-р Параско Парасков, който е прегледал детето след последното изнасилване, но въпреки свидетелските показания и твърдението на вещото лице, роднините на изверга не могат и не искат да повярват, че той е способен на такава ужасяваща гавра със собственото си дете..

„Отгледал съм Петко от 6-годишен и знам, че той не може да извърши такова нещо. Изнасилвачът е друг, приятел е на майката“, твърди по време на съдебните дела Митко Митев, който е втори баща на подсъдимия Петко Полименов. На страната на обвиняемия са и брат му Полимен, и сестра му Гергана. Дядото на момиченцето настоява, че Петко, който е таксиметров шофьор, е бил денонощно на кормилото, за да осигури жизнен стандарт на семейството си. В същото време съпругата му Радка, която е сервитьорка в Черноморец, си живеела безгрижно и имала доста интимни приятели, категоричен е Митко Митев. Той смята, че един от тях е и насилникът на внучката му. „Тя няма смелост да дойде и да погледне баща си в очите, ще искам чрез нашите адвокати да я доведат и да я разпитат, ако трябва, и през детектор на лъжата да мине, не се примиряваше през цялото време дядото Митко Митев. По време на делата той бе категоричен, че някой подучва детето какво да говори. Според него малката и майка й прикриват друг човек, а обвинението е скалъпено заради наследствени имоти в Черноморец. Митев никога не е не крил, че не харесва снаха си.

 

Ако любопитен гражданин разгърне материалите, приложени по Бързо досъдебно производство №170/2011год. по описа на РУП – Созопол и в обвинителния акт ще се натъкне на много ужасяващи подробности от семейната гавра. Ето част от тях: „Продължаваното престъпление е започнало през лятото на 2008 г. Един ден бащата влязъл в стаята при дъщеря си, която играела на компютъра си, започнал да си разговаря с нея, да я съблича и проникнал с … си в нея. Тъй като гащичките й след акта се били изцапали с „нещо червено”, той ги изхвърлил, дал й пари и й казал да не казва на никой. … При последното „изнасилване”, извършено, според обвинението, на 1 май 2011 г. подсъдимият попитал дъщеря си: „Искаш ли да го изсмучеш?” и тя се съгласила. Преди съвкуплението подсъдимият отново я попитал „дали е сигурна, че го иска и дали няма после да каже на майка си, като тя казала, че няма да й каже”.

Когато е изнасилено за първи път, детето е едва на 8 г. Тогава не се осмелява да каже на майка си, защото бащата я заплашва. След две години се престрашава, но резултатът е нулев. „Не знам защо мълчах, после казах на майка ми, но на нея й беше жал за него и още й е жал”, разказало момичето пред разследващите.

Когато дъщерята за първи път разкрила пред майка си срамната тайна, 31-годишната Радка твърди, че изпаднала в потрес: „Каза ми: Татко ме изнасили! Бях шокирана, не можах да повярвам. Още ми е трудно да го приема, просто не мога да си го представя. Първо я попитах дали въобще знае какво означава тази дума”, разказва Радка. На 14 април 2009 година тя взела направление от личния лекар и заедно с Аксиния и майка си тръгнали към бургаската болница. Не намерила кураж да влезе с детето си в лекарския кабинет. Запазила обаче направлението за гинеколог, на което личният лекар ясно е написал: „Със съмнение за блудство”.

Смелостта на сервитьорката стигнала колкото да вдигне скандал на таксиджията. Той обещал, че ще спре. Последвали 2 години, изпълнени с мълчание. Всички в къщи се престрували, че живеят мирно и щастливо. С изключение на Аксиния. И добре, че били колегите на майката, за да се сложи край на гаврата… Защото, когато момиченцето отново разкрило пред майка си, че баща й не е спрял да я насилва, Радка споделила с колегите си. Един от тях разговарял с малката и тогава стигнали до извода, че за да има доказателства, детето трябва да допусне още веднъж баща си до себе си. На 1 май 2011 г. Петко се върнал от работа и заварил, че дъщеря му е сама вкъщи. Бащата бил обхванат от похот. Момиченцето не оказало съпротива. Веднага след това изтичало до работното място на Радка и шефът на майката ги откарал до РУ на МВР – Созопол.

Петко Полименов от Черноморец бил задържан веднага след като лекарски преглед показал, че детето е жертва на сексуално посегателство. По-късно експертиза в специализирана клиника във Варна потвърдила това.

Макар че България осъмна ужасена, когато научи, че в едно уж нормално семейство бащата в продължение на 4 години прави секс с малолетната си дъщеря, днес обаче скандалът с българския Фрицъл вече е забравен. Но дали малката Аксиния ще бъде в състояние да забрави изтърпените гаври?…

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top