СВЕЖО

Григор отказа да играе в България и заяви сканадално: Това е частен турнир

Не виждам защо трябва да има напрежение, шокира хасковлията

Първата ракета на България Григор Димитров по много неприятен начин обяви, че няма да играе на турнира по тенис в България – Sofia Open 2019. Гришо заяви, че не вижда защо има напрежение в това да не играе в „един частен турнир“.

„За момента не изглежда много добре (б.р. – шансът да играе в София). Решили сме да играем Ротердам и Акапулко. Знам, че може да е разочарование, но не виждам защо трябва да има напрежение да играя в един частен турнир“, каза шокиращо Григор в Монте Карло пред bTV.

А за разочарованието на феновете заяви следното: „Разбирам го това нещо, те пак ще ме видят. Има неща, които искаме да направим в България. Това е частен турнир. Защо трябва да правим частен турнир? Защо трябва да правим частен турнир, ако може да направим нещо повече, да се даде шанс не само на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, защо да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България?“, продължи хасковлията.

„Защо да не даваме шанс на повечето играчи? Ако се помага, нека се помага по правилния начин“, завърши първата ракета на България.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top