ТРИБУНА

Диона се „изключи“ от мрежата, за да си решим политическите проблеми

Диона премахна рекламата на енергийна напитка на прах от профила си в Инстаграм.

Вместо това написа, че се „самокенселира за известно време. На държавата ѝ предстоят важни дела и политически събития с огромна значимост за обеществото“.

Певицата призова „да обърнем внимание на тях“.

Диона свали рекламата след като институции като Министерство на здравеопазването и БАБХ бяха сезирани за продукта и начина му на промотиране пред обществото.

Проверка на  ИНФОМРЕЖА показа, че сайтовете, в които се продават продуктите, все още са активни и всеки може да поръча от тях онлайн.

Организации, депутати и потребители в социалните мрежи критикуваха остро поведението на певицата, която за пореден път превърна дефекта в ефект и антирекламата проработи за нея. Продуктът вече е с по-широка реклама заради медийния шум, който се вдигна около начина на употреба на веществото и показното, което прави изпълнителката.

Пред националните медии вчера Диона заяви:

„Както има енергийни напитки, така този бустер енергиен се приема през носа, защото се усвоява по-бързо чрез лигавицата. Да, аз го пробвах преди да го заснема дори. Никакво отражение не ми даде. Малко ми приповдигна като кафе, енергийна напитка. На родителите бих казала следното – възпитавайте децата си, така че да не взимат пример от никой освен от вас. Примерът се дава вкъщи и в училище“.

В интервю за БНТ Диона каза:

„Смятам, че хората взимат пример единствено от вкъщи, лично, чрез средата, в която се намират и в училище. В интернет пример не се дава. Ако можех да дам пример в интернет, щях да го дам с благотворителните каузи, които правя постоянно и никой не ги отразява. Аз съм човек, който ненавижда наркотиците след тази моя случка и по никакъв начин не бих и докоснала, не искам да ги виждам около себе си. Това е нещо, което искам да забравя. Относно енергийния бустер, който се взима през носната лигавица за по-бърза абсорбация, наистина не очаквах хората чак до такава степен да реагират и да се издразнят, защото има лекарства, които се приемат венозно, има лекарства, които се приемат анално и т.н., хората не ги свързват с грозни и гнусни неща, не знам защо този прием на бустера през носа толкова ги дразни. Той няма в себе си наркотични вещества“.

Тя подчерта, че рекламира много продукти, а в конкретния случай предварително прочела листовката и се интересувала какво съдържа.

Ако беше нещо, което е вредно и наркотично, нямаше да бъде на свободния пазар.

„Скъпи деца, вземете пример от благотворителността, която правя. Скъпи родители, научете децата си да взимат само от добрите неща пример, защото ако трябва да бъдем реалисти, светът е едно много опасно място“, посъветва хората тя.

„Не очаквах така да го приемат хората”. Това каза пред NOVA певицата.

На въпрос какво означават последните ѝ думи „доверете се на опита” и дали прави паралел с наркотиците и задържането ѝ, тя каза: „Защо с наркотици?! Глупости! Аз съм си взела поука от наркотиците. Казала съм го така, защото и други колеги, които рекламират, го казват”, обяснява Диона.

АВТОР: INFOMREJA.BG Александра Димитрова

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top