РАЗСЛЕДВАНЕ

Съдът остави в ареста Викторио Александров

26-годишният мъж искаше да му бъде наложена мярка „домашен арест”

Обвиненият в двойно убийство – на едногодишната си дъщеричка и на приятелката си, Викторио Александров остава в ареста. Това реши Софийски градски съд, предаде БГНЕС.

В хода на делото защитата на обвинения поиска да се направи експертиза дали може да носи наказателна отговорност и дали е бил вменяем, когато е извършил деянието. Съдът отхвърли искането.

Магистратите прецениха, че има опасност Александров да се укрие, тъй като в писмото, което е оставил на майка си и баща си, е написал, че отива в Турция. А след убийството се е опитал да се укрие от полицията. Има обосновано предположение, както и опасност да извърши друго престъпление. На тези основания съдът го остави в ареста.

26-годишният Викторио Александров искаше да бъде пуснат с мярка „домашен арест”. Заяви, че не се чувства добре, защото има рана на главата и спукано тъпанче.

Пред журналистите Викторио Александров запази пълно мълчание. По-късно обаче е дал обстоятелствени показания. Твърди, че не помни убийството на 23-годишната си приятелка, не помни и убийството на детето си. Помни само как е бягал по стълбите с детето, след това как са бягали в парка.

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top