ТРИБУНА

Караянчева: ГЕРБ трябва да спечели, обратното е хаос

Даниел Митов: Радев сбъдна мечтата си да управлява

„Ние трябва да спечелим тези избори, длъжни сме. Защото обратното е хаос и безвремие. България не може да си го позволи“, заяви Цвета Караянчева в Кърджали на откриването на кампанията си за предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Специални гости на събитието бяха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и политическият анализатор Антон Тодоров.

Тя говори за недоносения Изборен кодекс, за заиграването с мажоритарния вот и машинното гласуване, за отказа на втората политическа сила да поеме отговорност за управлението, за секциите в Турция, реваншизма на служебното правителство и влизането на БСП във властта през задния вход, за амбициите на кукловод на президента Румен Радев.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
МВР пуска линия за сигнали за купуване на гласове
Колко от българите, отишли на почивка в Гърция, ще гласуват?
PR експерти с визия: Експерти за министри, без политически пристрастия
Иван Костов: ИТН единствени с шанс да съставят правителство
„Виждам радост, ентусиазъм и готовност за битка, а г-жа Караянчева е най-големият политически боец, който познавам – и тук, където води епични битки с ДПС, и в Народното събрание. Невероятни късметлии сте, че тя е водач на листата в Кърджали“, заяви Даниел Митов.

По думите му, Румен Радев е сбъднал мечтата си да управлява с помощта на служебен кабинет, а след това целта му е да сглоби нова тройна коалиция с БСП, ДПС и техните производни.

„Дали ще го позволим, обаче, зависи от нашата работа, от нашата мобилизация, от нашата енергия“, подчерта Митов.

Според него в момента наблюдаваме „един първичен бульон от омраза, реваншизъм, болшевишка пропаганда и всякакви други безобразия, а това няма да доведе опонентите ни до нищо добро“.

Митов е убеден, че ГЕРБ-СДС ще бъде победител на изборите и ще има решаваща роля за сформирането на следващото правителство.

Александър Попов

dnes.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top