ТРИБУНА

Кметицата на „Красно село“: Свидетели сме на жалка кампания с подправени документи

„Всички сме свидетели на зле организирана, жалка, арогантна кампания с подправени документи“. Това обяви кметът на „Красно село“ Росина Станиславова по време на дебатите в Столичния общински съвет (СОС) за приемането на бюджета.

Тя взе думата след като няколко пъти по време на обсъждането на парите й бе споменато името, а от ГЕРБ-СДС излязоха с декларация за случващото се с кметицата.

Станиславова обяви, че ще търси незабавно гражданските си права в съда срещу всеки опит за публичното й злепоставяне.

В СОС тече нова дискусия за кметицата. В дневния ред на заседанието има питаме към Станиславова  относно неусвоени средства за ремонти в квартала. От въпроса се разбира, че парите предвидени за текущи ремонти в размер на 460 хил. лв. за миналата година, не е реализиран нито един проект.  Станиславова отговаря, че парите не са усвоени заради обжалвания.  „По обективни и независещи от районната администрация причини, всички предвидени финансови средства за ремонт и поддръжка на уличната мрежа и пътните съоръжения на територията на района в общ размер на 461 684,00 лв., предоставени под нейно разпореждане, са възстановени изцяло в общия бюджет на Столична община, както изискват правилата при приключване на финансовата година“, се посочва в отговора на Станиславова.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top