ДНЕС

Дружества на ЧЕЗ успешно преминаха одит за управление на качеството

Три от дружествата на групата ЧЕЗ в България – „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, „ЧЕЗ България“ ЕАД и „ЧЕЗ Електро България“ АД – успешно преминаха през втори надзорен одит на системите за управление на качеството за потвърждаване на стандарта ISO 9001:2015.  Одиторски екип от сертифициращата компания “ТЮФ Рейнланд България” ЕООД провери документацията и практическото прилагане на системата за управление на качеството, като проследи работните процеси в различните звена на компаниите. Външните одитори изразиха своето удовлетворение от установената ефективност на системите за управление на качеството, изпълняваните процеси, високата степен на ангажираност и добра организация на служителите на ЧЕЗ.

По-рано тази година още две дружества на ЧЕЗ в България успешно защитиха интегрираните си системи за управление. „ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД получи сертификати, че прилага стандартите: ISO 9001:2015 за управление на качеството; ISO 14001:2015, който гарантира, че дружеството е внедрило най-високи стандарти за управление на околната среда; както и сертификат за новия международен стандарт ISO 45001:2018 за управление на здравето и безопасността при работа. През май тази година дружеството се сертифицира и по стандарта за енергиен мениджмънт ISO 50001:2018.

„ЧЕЗ ИКТ България“ ЕАД също защити сертифицираните системи съгласно международните стандарти ISO 9001:2015 за управление на качеството и ISO 27001:2013 за управление на сигурността на информацията.

„Резултатите от одитите доказват, че компаниите на ЧЕЗ в България безкомпромисно спазват утвърдените международни стандарти за управление на качеството, което ни позволява да постигаме по-добро обслужване на клиентите и ефективност на бизнес процесите“, каза Душан Рибан, главен оперативен директор на „ЧЕЗ България“ ЕАД.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top