ТРИБУНА

Хороскоп за 7 април

ОВЕН
Вторник е успешен ден за вас, той е добър показател за родените под Овен. Предимно контактите ще запълнят този вторник при вас и те ще донесат радостни новини на мнозина. Става въпрос за срещи с приятели или партньори от бизнеса, с които ви предстоят ползотворни реализации. Вечерта ще прекарате в уютна семейна атмосфера.

ТЕЛЕЦ
Твърде активни са Телците във вторник по въпроси от бизнеса или професията. Денят е подходящ и за нови реализации, тъй като мнозина от вас ще бъдат посрещнати на работното си място с добри новини. Но трябва да бъдете внимателни с колегите или партньорите си, защото не е изключено да последва измама от страна на жени.

БЛИЗНАЦИ
Вторник е добър ден за Близнаци. Можете да разчитате на подкрепа от приятели, близки или работодатели. Днес трябва да внимавате само при финансови операции и дори не ви съветвам да се захващате с такива. Очакват ви добри новини, свързани с дома, и лично за вас. Вниманието ви трябва да бъде насочено към бизнеса или професията ви.

РАК
Трудно започват Раците пролетния цикъл и лошото начало е свързано със здравето. Обърнете сериозно внимание, намалете активността си във връзка с деловите задачи. Откриват се финансови възможности при някои от вас днес, които ще завършат с придобивки.

ЛЪВ
Вторник е положителен ден за вас. Носи много новини, свързвани с контакти и финанси. В случая с парите трябва да преценявате по-внимателно фактите, защото съществува вероятност те просто да не отговарят на истината, или плановете, за които става въпрос, да са неизпълними. Днес любовните флиртове ще прераснат в контакти.

ДЕВА
Доста активни са Девите през този ден, но в много случаи се подвеждате в недействителни планове и така рискувате да пропуснете деня. Други от вас са прекалено прибързани и подобни действия водят до същите резултати. Имате творчески подход и трябва именно на него да разчитате. Много от вас ще бъдат обнадеждени от новини с финансов характер.

ВЕЗНИ
Трудностите при вас днес са свързани с парите. Обикновено повечето от Везни са в състояние да реализират плановете си в каквато и да било област, но за финанси днес ще се сблъсквате с пречки. Голямото събитие при повечето от вас е свързано с професията или бизнеса днес. Активни контакти, където може да очаквате подкрепа за осъществяване на намерение.

СКОРПИОН
Скорпионите имат един добър ден пред себе си. Мнозина от вас вече се ползват с привилегия на работното място или бизнеса, където участват, и вашите колеги или съдружници ще ви го засвидетелстват категорично. Днес имате добри възможности с сферата на контактите. Но също така ще пропуснете възможности, които скоро няма да ви се отдадат.

СТРЕЛЕЦ
Вторник е много добър ден. Предстоят ви положителни промени, активни сте и ако действително се захванете с реализацията на нещо, ще го доведете до успешен край. Добре е да захванете нещо ново днес, без да слушате съветите на приятели или да се обръщате към стари планове. Предстои ви служебна командировка. Хармонизирайте домашната обстановка, назрява конфликт с половинката ви поради някакво недоразумение.

КОЗИРОГ
Положителни промени ви очакват, сега е добре да обърнете по-голямо внимание на контактите си, на действията в службата и бизнеса и на възможностите за нови финансови придобивки. Разчитайте на хората, които са ваши съдружници. Те са с намерението да ви гласуват огромно доверие. Постарайте се да оправдаете доверието им с делата си и ще получите тяхното благоразположение.

ВОДОЛЕЙ
Ако имате здравословни проблеми, редно е веднага да потърсите начините за отстраняването им. Водолеите днес трябва да обърнат внимание на работата си и да разчитат на подкрепа от своите шефове или съдружници. Същото може да се каже и за влиятелни хора, които непременно биха подкрепили вашите планове, което е гаранция за успех. Дългосрочна работа ще ви донесе добри доходи.

РИБИ
Не е добре да “плувате” в две “морета” днес. С други думи, ако вършите две неща едновременно, може и нищо да не излезе. Те се отнасят към финанси, контакти и професионална изява. Това са сфери, в които няма да ви бъде трудно да постигнете придобивка. Затруднения ще имат бизнесмените във връзка с новини, имащи отношение към делата ви. Не се гневете, а покажете добрите си намерения. За други настъпва един мрачен период, става въпрос за вероломство от страна на приятели.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top