ТРИБУНА

САМО В ТРИБУН.БГ! ЛЕПКАВО! Златен скункс за Димитър Върбанов, който заляга наляво – надясно

Коментар на Тодор СТЕФАНОВ, ТРИБУН.БГ

Златен скункс за Димитър Вэрбанов, който заляга наляво – надясно, за да се изкара жертва пред оператор на „Господари на ефира“, видя „Трибун.БГ.

Направил го бил, ти да видиш, „от много адреналин“,  „не е имало умисъл в действията от моя страна…“, „загубих контрол над чувствата си на място, не можах да овладея чувствата си…“, „знаех, че има охранителни камери“…

Пред „24 часа“ пък продуцентът на „Господари на ефира“ изрича, че те не знаели за цирка, разигран от Върбанов. Къде са потънали тогава кадрите на снимащия оператор, от какво точно са монтирали материала, не става ясно.

Никой не пита и защо прокуратурата мълча и не оповести кадрите от охранителните камери – а тези записи на първо място и веднага би трябвало прокуратурата да изземе!, и поиска арест за пазачите на склада, а чак след тиражиране от медиите на кадрите се сети, че са невинни!

Продуцентът на „Господари на ефира“ казва още, че медиите, които не смеели да имат позиция, се правели сега на морални покрай скандала с Върбанов.

Е, ние, понеже сме медия, която далеч по-ясно от тях, категорично и НЕУГОДНО ЗА ВЛАСТТА, а и за това се казваме „Дейли Прес“ и „Трибун“.БГ винаги сме имали позиция, ще кажем на продуцента на „Господари на ефира“ за бля-бля „връчването на златен скункс“ единствено и само:

ЛЕПКАВО!

Връчването на златния скункс на Върбанов може да гледате тук:

https://gospodari.com/златен-скункс-за-димитър-върбанов-video154826.html

Related image

Related image

Image result for димитър Върбанов

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top