ДНЕС

Цветанов на закриването на кампанията в Димитровград: Ние не правим кампания 30 дни, а сме ежедневно сред хората

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов участва в заключителното предизборно събитие на ГЕРБ, което се проведе тази вечер в Димитровград. Пред препълнената зала „Младост“ Цветанов подчерта, че силата на ГЕРБ се крие в способните млади хора. „Но най-голямото ни предимство е това, че ние не правим кампания само 30 дни. Всички представители на ГЕРБ в местната, изпълнителната и законодателната власт са ежедневно сред хората. Затова те ни имат доверие“, изтъкна той.

Цветанов сподели, че помни как е изглеждала спортната зала в Димитровград преди 3  години и че благодарение на правителството на ГЕРБ, което отпусна 3 милиона лева – днес тя е неузнаваема. „Благодарение на правителството на Бойко Борисов днес Димитровград има модерен зеленчуков пазар, финансиран с 1,5 милиона лева от бюджета“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му силният отбор на ГЕРБ и СДС ще спечели европейските избори, защото хората оценяват направеното дотук и искат Европейско бъдеще за децата си.

В заключение председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ предупреди хората да не обръщат внимание на провокациите на БСП, които виждат, че нямат шанс на изборите.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top