ТРИБУНА

Първи СНИМКИ на изверга Радослав, заклал брутално родната си майка! Жестокият убиец мълчи гузно в съда

Състав на Софийски градски съд остави в ареста 42-годишния Радослав Москов, който е заподозрян, че на 10 март е убил 64- годишната си майка. Престъплението станало в столичния квартал „Дианабад“. 

По първоначални данни задържаният е бил алкохолик.

Разследващите са установили, че на възрастната жена са били нанесени 16 удара с нож.

Според събраните свидетелски показания, вечерта на 10 март е имало скандал между обвиняемия Радослав Москов и майка му. 64-годишната жена е крещяла за помощ, но никой не се е отзовал. Самият Москов е задържан в нетрезво състояние в софийски хотел.

Между майката и сина е имало непрестанни скандали. Радослав много често е нощувал на междуетажната площадка, когато е бил пиян, са разказали съседи.

Прокурорът обясни, че делото е в начален етап, чакат се още експертизи, но от събраните доказателства става ясно, че именно Радослав Москов е извършител на жестокото убийство. Той е нанесъл на майка си множество прободни рани в областта на гръдния кош и корема. Москов също така може да се укрие и да извърши друго престъпление, обосноваха се от държавното обвинение.
Защита на 42-годишния мъж поиска по-лека мярка за неотклонение и не се съгласи с доводите на прокуратурата, защото към момента няма категорични доказателства, че той е автор на деянието, пише novini.bg.

След като чу двете страни, СГС постанови на Москов да му бъде наложена най-тежката мярка „задържане под стража“. Самият обвиняем запази мълчание по време на съдебния процес.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top