СВЕЖО

Знаете ли че? За щастлив брак – изхвърлете анцузите!

Рожден ден на днешната дата празнува кубинската принцеса на Холивуд – актрисата Ева Мендес. Тя е родена в Маями на 5 март 1974 г. в семейството на кубински имигранти, но скоро след това семейството се премества да живее в Лос Анджелис.

Там тя завършва училището „Глендейл“ и постъпва в Калифорнийския щатски университет, за да учи архитектура и интериорен дизайн.

Скоро обаче прекъсва обучението си, за да се посвети на актьорската кариера.

Първата си значителна роля играе в „Тренировъчен ден“ заедно с Дензъл Уошингтън и Итън Хоук, а две години по-късно участва и във втората част на „Бързи и яростни“. Следват участия в „Имало едно време в Мексико“ и „Лепнат за теб“, а през 2005 Ева е в главната женска роля в „Хитч“, където по ирония на съдбата отново си партнира с Уил Смит.

Предлагаме ви няколко мисли на чаровната колумбийка:

„Не вярвам в институцията на брака. Ако обичаш някого и чувстваш силно и духовно обвързване, не мисля, че парче хартия би променило нещо.“

„Момичета, никога вкъщи не ходете с неугледни дрехи, стари анцузи или нещо, което изглежда раздърпано и прекалено домашно! Анцузите са страстоубийци, изхвърлете ги завинаги от гардероба си. Та това е причина номер едно за разводите в Америка. Затова се обличайте и изглеждайте добре и у дома!“

“Хората не знаят, че аз просто обичам да си стоя вкъщи. Вместо да съм на червения килим, предпочитам да съм у нас с децата.”

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top