ТРИБУНА

Собственикът на „Делта гард: Ивчо, защо не до разследваш контрабандните канали на Бойко Рашков?

Мирчев беше едно разглезено комплексирано дебелаче, закърмено с комунистическа идеология, но рязко се пребоядиса, за да бъде в крак с времето, разказват в Добрич

Един от разпозналите се като купувач на гласове – по списъка в три части на Ивайло Мирчев, направи на пух и прах кандидата на ПП-ДБ. „Ивчо, защо не хванеш да доразследваш контрабандните канали на твоя приятел и ортак – мафиота Бойко Рашков? Колко хора са в ареста заради него?”, попита във фейсбук Димитър Спасов, собственик скандалната „Делта гард“. 

Ето какво гласи целият доста сочен пост на Спасов:

“Ивайло Мирчев? Син на Николай Мирчев, член на БКП и първи секретар на БКП в община Крушари. Големи богаташи!!! Ивчо беше едно разглезено комплексирано дебелаче, закърмен с комунистическа идеология у дома, но рязко се пребоядиса, за да бъде в крак с времето. Ако утре дойде комунизъм, веднага ще смени цвета… Такъв си е! Понеже е дебелаче и комплексиран, сега отслабна и иска да навакса с жените, които винаги са го отбягвали като филия с олио. Сега има две любовници и се опитва да деребейства в Добрич”.

Това са думи на случаен човек в Добрич, попитан за мнение относно Ивайло Мирчев…. Надявам се да греши, защото ако това е вярно, този индивид няма място в демократична партия. Ивчо, защо не хванеш да доразследваш контрабандните канали на твоя приятел и ортак – мафиота Бойко Рашков? Колко хора са в ареста заради него?

Каква щета е нанесъл на българската икономика от контрабандните му канали? Да не би и ти да си забъркан? Има къде по-градивни теми от това да се излагаш с произнасянето на прякори, без дори и да си виждал тези хора.

Залагаш ли си главата, че това, което говориш, е истина и проверено? Така ли смяташ да си задържиш заплатката като депутат? Бълващ лъжи? Засрами се, прасчо… Аз и моите колеги, когато сме се борили против купуването на гласове, теб са ти тъпкали устичката с поредната филия намазана с Нутела.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top