ТРИБУНА

Кожарева викна за разговор главния секретар на МВР и областните директори

В сградата на МВР се провежда среща на номинираната за служебен премиер Горица Грънчарова – Кожарева с главния секретар на министеството и областните директори на МВР, предаде репортер на БНР.

На срещата не присъства министърът на вътршните работи Калин Стоянов.

По-рано пред сградата на министерството имаше събиране на полицаи, които изразиха подкрепа за министър Стоянов. Тяхната проява вече е приключила.

Преди дни номинираната за служебен премиер Горица Кожарева се срещна с вътрешния министър. След разговора той заяви, че тя е подложена на натиск и вероятно друг ще оглави МВР.

Професионалното ръководство на вътрешното министерство на среща с номинираната за служебен министър-председател, съобщиха от МВР.

В МВР се провежда работна среща на професионалното ръководство на МВР и директорите на областните дирекции и СДВР с номинираната за служебен министър-председател Горица Грънчарова-Кожарева.  Тя бе посрещната от министър Калин Стоянов. По същото време пред сградата на ведомството полицейски служители и служители от администрацията на МВР отново засвидетелстваха подкрепата си към вътрешния министър, заявиха от пресцентъра на Министерството.

Разговорът между кандидат – премиера с професионалистите е в рамките на намерението да бъде чуто мнението на експертите.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top