ТРИБУНА

Ограничават трафика в два тунела

Променят организацията за движение в тунелите „Големо Бучино“ и „Люлин“ на автомагистрала „Струма“, информираха от АПИ. Пиричината е започваща подмяна на осветлението в съоръженията. До 22 август поетапно ще се затварят тръбите в посока Перник и в посока София на двете съоръжения. Ще се монтират на нови осветители тела. Дейностите ще се извършват от понеделник до четвъртък, като в петък, събота и неделя няма да се работи и пътуващите ще преминават свободно и през двете тръби на тунелите.

До днес бе ограничено движението в тръбата за Перник на тунел „Люлин“ на автомагистралата, като трафикът преминава двупосочно в тръбата за София. От следващия понеделник – 5 август до 8 август, преминаването в тунела в посока София ще бъде ограничено и ще се осъществява двупосочно в тръбата към Перник.

От 12 август до 15 август ще се ограничи движението в тунел „Големо Бучино“ в тръбата към Перник, като трафикът ще се извършва двупосочно в тръбата за столицата. На 19 август се предвижда да започнат работите в тръбата към София, а движението да бъде двупосочно в посока Перник.
По време на дейностите в съоръженията скоростта е намалена до 50 км/час. Шофьорите е необходимо да се движат с повишено внимание и да следват стриктно създадената организация на движение.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top