ТРИБУНА

„АВТЕНТИЧНИТЕ“ НА ДОГАН ПУСНАХА ФАЛШИВА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА ДПС – ВАРНА, ЧЕ ЗАСТАВАЛИ ЗАД ДОГАН И ПРОТИВ ПЕЕВСКИ. ДЕКЛАРАЦИЯТА Е ПЪЛНО МЕНТЕ И НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНА – НЯМА СЪБРАНИЕ НА ОБЛАСТЕН СЪВЕТ, КАДИР КАДИР ЗАПЛАШВА ХОРА ДА СЕ ПОДПИСВАТ, ИМА И ФАЛШИВИ ПОДПИСИ!

В групата във Фейсбук на така наречените „автентични“ на Доган бе пусната снимка от някаква декларация на Областен съвет на ДПС – Варна, съмнително изрязана без да се виждат подписи и дата,  според която Областен съвет на ДПС – Варна заставал за Ахмед Доган и „взел решение ДПС без Пеевски“.

Публикуваното нещо, наречено „декларация“, обаче е пълно менте и тотална фалшификация, тъй като проверка на АФЕРА показа, че за да е автентичен подобен документ трябва да има събрание на Областния съвет на ДПС – Варна, а такова събиране НЕ Е ИМАЛО!

Освен това за да бъде одобрена такава декларация трябва да има две трети от гласовете на Областния съвет на ДПС – Варна, който се състои от 33 члена. Такива две трети „за“ – НЯМА!

На всичкото отгоре между поставените подписи има и фалшиви такива.

Бруталния натиск е оказван от Кадир Кадир, който е заплашвал членове на Областния съвет на ДПС – Варна да се подписват, иначе лошо им се пише.

Ненормалното поведение на така наречените „автентични“ на Доган на практика не постига нищо освен тъпи манипулации и демонстрация уж на множество, което обаче е напълно фалшиво.

Именно поради това не се свиква Централен съвет на ДПС, защото по места хората масово не подържат случващото се в ДПС, инспирирано от групичката на аталайци, джейханци и остальная, и въпреки размятаните насам натам от тях менте декларации, очевадно не могат да съберат мнозинство.

Afera.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top