ТРИБУНА

Разврат! Пезевенкът Джейхан Ибрямов изостави секретарката на Доган с три малки дечица. Мърсувал с развратната българка Виолета и я набутал в ДПС

Безсрамник, използвач и развратник – с тези думи вече наричат Джехан Ибрямов в родното му Търговище. Причината за гнева на турското население в региона, известно със здравия си морал, патриархални ценности и вяра във Всевишния, е фактът, че депутатът изоставил законната си съпруга Биршен заради греховен и доста перверзен роман с палавата българка Виолета Ивайлова от Тетевен. Блондинката не само му помагала да “олаби жилата”, но чевръсто смучела парите му, които вместо в семейната сметка отивали за екстеншъни, хиалурон, силикон и маркови парцалки на никаквицата. Както и за екскурзии до екзотични дестинации, които Ибрямов оправдавал като командировки.

Изоставената му жена Биршен пък е по-позната в структурите като “секретарката на Доган”. Към днешна дата тя е самотна майка на трите им малки дечица, станали жертва на ненаситния бащин нагон.

 

 

 

 

 

Причина за разтрогването на брака им били системните изневери на депутата с изрусената мръсница, чиято партийна кариера в Движението бележи небивал възход.

Виолета Ивайлова се набива в очите на Ибрямов още през далечната 2015 г., при една от командировките му в Тетевен и Ловеч. Тогава тя е дребен земеделски производител и помага в семейната ферма. Заварката става почти мигновено, твърдят свидетели на първото им рандеву.

За свикналата да прави кариера в мъжки легла Виолета, свалката с депутата е детска игра. Той пък с радост си разкопчал дюкяна пред нея, без да му пука, че вкъщи го чакат жена и три отрочета. Да не говорим, че ако не беше Биршен, той е щял да бъде прост масажист, задоволяващ престарели реститутки, а централата на ДПС щеше да я гледа само на снимка, одумват го в Делиормана.

 

Особеното старание на перхидролката с обрязания му пенис я изстрелва почти до върховете на партията. Виолета е втори мандат общински съветник в родния си град и вече е сред знаковите лица, а не особено одухотворената й физиономия грее върху депесарските плакати.

По-възрастните турци и туркини не могат място да си намерят от срам, виждайки как младата чампара разбива едно от най-здравите семейства в организацията. Те се гнусят да я гледат и по партийни сбирки, където тя безсрамно се бута за снимка с първите хора. “Още не си е вдигнала гащите, около устата й има бяло от Джейхан, а вече цъфнала на плаката”, не сдържат възмущението си депесарите.

Ако има нещо по-гнусно от това женен мъж да мами жена си, то е, че това се случвало в самата централа на столичния бул. “Стамболийски” – под носа на собствената му жена, кълнат се съпартийци на Ибрямов. Той лансирал Виолета по медиите и дори в партийния сайт цъфнали напоителни дописки за “професионалните” й успехи.

34-годишната г-ца Ивайлова изобщо не криела греховната си връзка, тъкмо напротив. Тя почти зарязала родния си град и се нанесла в София за да е по-близо до възлюбения си. Свободното време прекарвала в най-лъскавите и скъпи заведения, където щедро демонстрирала разголените си крака и стегнати гърди. На дружките си казвала, че съвсем скоро планира да се нанесе в дома на Джейхан, където да му стане законна втора съпруга. Да не говорим, че вече правела всичко възможно заслепеният от страст развратник да я заплоди, та съвсем да си опече работата.

За незапознатите с житие-битието на Ибрямов трябва да кажем, че в зората на кариерата си той е млад и никому неизвестен търговищки селянин с добро телосложение и болни амбиции. Когато постъпва в редиците на младежкото ДПС той учи за масажист в спортното училище, но мераците му били да влезе в голямата политика. Ето защо той насочва целия си чар към любимата и вярна секретарка на Доган – Биршен и набързо й завърта главата. След брака им той завършва политология и става неизменна част от висшия партиен ешелон.

Дали след гнусната му изневяра с Виолета той ще се върне обратно в Търговище или ще стане заврян зет на богатите й родители в Тетевен, историята ще покаже.

Източник: crimesbg.com

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top