СВЯТ

Джордж и Амал Клуни пак чакали близнаци

Наскоро американският таблоид „Gossip Cop“ обяви предстоящото попълнение в семейството на 60-годишния Джордж Клуни и 43-годишната му съпруга Амал. Този слух беше поднесен и от други западни издания. Според запознати звездната двойка в началото на месеца обявила бременността на Амал по време на вечеря с близките си приятели в ресторант близо до вилата им на езерото Комо.

„Говори се, че очакват отново близнаци. Според слуховете сега Амал е в първите месеци на бременността. Коремът й вече започва да расте, така че скоро целият свят ще разбере за това“, каза вътрешният човек в интервю за британския „ОК!“.

Анонимният автор добави, че новината е посрещната с радост от всички приятели на двойката, Джордж очевидно е много горд, а Амал от своя страна грее от щастие. Вътрешният човек добави, че четиригодишните близнаци на двойката, Ела и Александър, също са много щастливи от предстоящото попълнение в семейството.

„Звездната двойка искаше това дълго време, но за възрастта на Амал нямаше гаранция, че ще настъпи бременност. Това е много вълнуваща новина. По -рано Джордж каза, че иска много повече деца, така че да има още две наведнъж би било идеално за тях“, сподели вътрешният човек.

Холивудският актьор и адвокатката по правата на човека са заедно от близо седем години. През 2014 г. те се ожениха във Венеция, а през лятото на 2017 г. за първи път станаха родители: родиха се техните близнаци Ела и Александър. По -рано Джордж призна, че преди да се срещне с Амал дори не е мислил за брак и деца . „Намерих подходящия човек, с когото да прекарам остатъка от живота си. Някои хора си поставиха за цел непременно да имат деца, но аз никога не съм имал такива мисли. Мислех, че животът ми ще бъде пълен и без деца. Живях доста богато и когато срещнах Амал изведнъж осъзнах, че всичко, което е било преди, всъщност е било празно“, каза Клуни.

Слуховете за предстоящо попълване в семейството на Клуни и съпругата му все още не са официално потвърдени, а представителите на медиите все още пишат за това доста колебливо. Феновете на Амал и Джордж обаче вече активно обсъждат тази новина в социалните мрежи и не крият радостта си за двойката.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top