ДНЕС

Александър Сиди: Искаме сигурност в малките населени места

Искаме сигурност в малките населени места. Това коментира депутатът от ВМРО Александър Сиди пред Нова телевизия по повод идеята им за доброволческите отряди, която бе бламирана в пленарна зала от ГЕРБ.

Той напомни, че в сряда се очаква да има заседание на коалиционния съвет, където ВМРО отново ще повдигне темата пред партньорите от ГЕРБ. Той поясни, че отхвърлянето на текстовете било заради техническа грешка от страна на ДПС и то по текстовете, които лично той е бил оттеглил преди второ четене. В резултат били внесени нови, консенсусни текстове, които минали без проблем на комисия, но били отхвърлени в зала. Именно затова според него темата ще бъде изчистена на коалиционния съвет. Увери, че нямало да има патрули от двама души или пък да задържат.

Въпреки заявките на патриотите, че споразумението с ГЕРБ за тях е денонсирано след този случай, сега Сиди заяви, че все още са част от коалицията. Той увери, че всички тези техни предложения не са предизборна пушилка, а нещо, за което те настояват от дълго време и дори е включено в коалиционното споразумение. В края на годината пък ще се отчетат за постигнатото през мандата. Не се притесняват от новите политически проекти като този на Слави Трифонов и Мая Манолова.

Накрая коментира идеята им за законовите поправки за личния фалит, като напомни, че търсят максимална подкрепа за него. Затова даде да се разбере, че ако не бъде постигнат консенсус, те щели да преработят текстовете.

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top