ДНЕС

Кръстю Лафазанов отмени моноспектакъла в София

Актьорът Кръстю Лафазанов отмени премиерата на своя моноспектакъл „Пълнолудие отложен живот“, който трябваше да се състои в рамките на фестивала „София Моно“ на 28 юни.

„Важно! Премиерата ни в град София ще се състои наесен през Новия театрален сезон 2020/21. Очакваме да възвърнете глада си за Театър, защото той е излишен без вас… До скорошни срещи? Ние вярваме, че все повече от нас ще се решат да заживеят отново и да се смеят!“, написа в личната си страница във Фейсбук актьорът. Той моли феновете си да не купуват билети за 28 юни в София, тъй като получил обаждания, че те не са спрени все още от продажба. „Участието ми за 28 юни в София отпадна преди дни, учтиво моля организаторът да го отпише, за да не заблудим публиката!“.

Лафазанов обяви, обаче, че ще представи моноспектакъла, чиито автор е неговата съпруга Елена Начева, на 9 юли в Летния театър в Бургас. „Ако се осмелите да влезете отново в залите, скъпи почитатели! Ако не се осмеляваме, животът ни ще става все по-отложен живот, с отложен смях, с отложена радост…“, пише още Кръстю.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top