ДНЕС

Пускат филм за бягство от софийския затвор

Бягството на двамата затворници Владимир Пелов и Радослав Колев от Централния софийски затвор през 2018 се превърна в сценарии за филм.

Случката, при която двама убийци успяха да избягат от най-пазената сграда в София и след тях хукна чистачката, впечатлила студентка в НАТФИС Димитрис Георгиев. 25-годишният младеж първоначално смятал да заснеме филма „Заедно без теб” като част от дипломен проект, съобщи той пред БТВ. „Зрителите или ще са крайно разочаровани и бесни, или ще са изненадани и провокирани да мислят в друга посока, което е нашата цел”, коментира Георгиев. Филмът излиза онлайн в петък.

В 30-минутната лента единият от героите бяга, за да търси отмъщение, докато другият – любовта на живота си. Сценарият не се фокусира в детайлите от самото бягство. Докато снимали, имало подмятания от администрацията на затвора, че част от действията във филма не са се развили по начина, по който в действителност.

Владимир Пелов и Радослав Колев, излежаващи присъди за убийство, избягаха през 2018г. В последствие Пелов беше застрелян в центъра на Ботевград, докато се издирваше от МВР, докато съучастникът му още е в неизвестност.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top